BerryAlloc parket iz Francuske – autentičan, dizajnerski, urban, boemski, ekološki!

BerryAlloc, najveći proizvođač parketa u Franscukoj, je krajem prošle godine predstavio potpuno novu kolekciju parketa sa inovativnom Ultimtec® tehnologijom. Ova kolekcija dolazi kao rezultat dvogodišnjeg rada tima za istraživanje i razvoj, arhitekata i dizajnera i predstavlja pravu demonstraciju Francuskog duha u uređenju enterijera zasnovanu na dizajnu i bojama.

U našoj prirodi je da biramo parket na osnovu boje i teksture. BerryAlloc je imao na umu ovaj intuitivni proces prilikom kreiranja nove kolekcije parketa koja je podeljena u dva segmenta:

  • Les Essentiels nudi solidne i klasične boje koje će se lako uklopiti u svaki enterijer,
  • Les Exclusifs nudi selekciju dubokih boja sa distinktivnim karakterom.
parket
Foto: Modularni podovi / Parketi proizvedeni u Berry Alloc-u imaju pozitivan karbonski otisak, PEFC sertifikaciju i A+ sertifikaciju za kvalitet vazduha

Les Essentiels i Less Exclusifs nude po 10 različitih boja drveta u nekoliko klasifikacija čistoće drveta a sve to se može dobiti u po 4 različite veličine daske te se za ovaj parket može reći da je prilično modularan i prilagodljiv svakom enterijeru. Česta je situacija da Vam se svidi boja nekog parketa ali veličina daske ne odgovara Vašem enterijeru a proizvođač Vam ne daje slobodu u izboru veličine daske. Međutim kod BerryAlloc parketa nakon izbora boje koja Vam odgovara slobodno pristupamo izboru veličine daske koja će najbolje odgovarati vašem enterijeru.

Zahvaljujući novoj Ultimtec® tehnologiji BerryAlloc parket uspeva da kreira elegantni dekorativni efekat koji zadržava prirodne nijanse i dubinu boje drveta, i spaja:

  • Delikatnu lepotu uljenog parketa sa apsolutnim mat finišom
  • Vrhunsku otpornost na habanje i ogrebotine
  • Jednostavnost održavanja lakiranog parketa koji je lak za čišćenje, robustan i dugotrajan.

BerryAlloc veliku pažnju posvećuje održivom razvoju i u proizvodnji koristi samo prirodne materijale iz obnovljivih resursa. Parketi proizvedeni u Berry Alloc-u imaju pozitivan karbonski otisak, PEFC sertifikaciju i A+ sertifikaciju za kvalitet vazduha.

Made in France
Made in France

Zahvaljujući kompaniji Modularni Podovi u prilici smo da i u Srbiji, odmah po svetskom predstavljanju, možete nabaviti nove parkete ovog renomiranog Francuskog proizvođača. Unesite francuski duh u svoj dom, izaberite elegantan parket u boji i dimenziji po Vašoj meri.

Les Essentiels boje drveta

parket
Les Essentiels nudi solidne i klasične boje koje će se lako uklopiti u svaki enterijer

parket parket

Les Exclusifs boje drveta

parket
Les Exclusifs nudi selekciju dubokih boja sa distinktivnim karakterom

parket

parket

 

Modularni podovi logo

MODULARNI PODOVI d.o.o.
Nikole Dobrovića 12/15, 11077 Beograd – Novi Beograd
M +381 65 8557 920, +381 65 8557 025
office@modularnipodovi.com
www.modularnipodovi.com

Prethodni tekstProjekat BEOGRADSKA AUTOBUSKA STANICA u Bloku 42, Beograd – Novi Beograd
Sledeći tekstBaumit proizvodi spremni za upotrebu!