Tikkurila – INDUSTRIJSKI i DEKORATIVNI podovi u skladu sa Vašim potrebama

Tikkurila u Srbiju donosi proizvode vrhunskog kvaliteta, uz ispunjavanje najstrožih evropskih standarda i sertfikata i uz korišćenje najsavremenijih tehnologija. Pored dekorativih premaza za zidove, po kojima je u Srbiji najpoznatija, kompanija Tikkurila posvetila je deo svog portfolija i sistemima za zaštitu i dekoraciju betonskih površina u enterijeru. U ove sisteme spadaju proizvodi na bazi epoksidnih i poliuretanskih smola.

Kada planiramo renoviranje ili samo uređenje enterijera, obično razmišljamo o novoj boji zidova ili po nekom detalju, dok se podove trudimo da zaštitimo. Međutim, pored zaštite podova, koja je korisnicima najvažnija, kombinacijom Tikkurila proizvoda postižu se i dekorativni efekti. Tikkurila inspiriše ljude da izraze svoje ideje kroz boje nudeći im raznovrsna i inovativna rešenja, pa tako u svojoj ponudi poseduje premaze sa mogućnošću toniranja u širokom spektru nijansi – u najkraćem vremenskom intervalu. Velika pažnja poklanja se ekološkom aspektu proizvoda, što potvrđuje činjenica da preko 300 proizvoda kompanije Tikkurila nosi oznaku EU Ecolabel.

samolivni epoksidni premaz Temafloor P300
Foto: Tikkurila

U širokoj paleti proizvoda, izdvaja se samolivni epoksidni premaz Temafloor P300. Pored toga što može da se nijansira po RAL, NCS, SSG, BS, MONICOLOR NOVA i SYMPHONY ton kartama, ovaj premaz može da se dobije i u metalik nijansama i na taj način vašim podovima da neobičan i moderan izgled. Kombinovanjem više nijansi Temafloor P300, određenom tehnikom apliciranja tih nijansi i na kraju njihovom finalnom zaštitom u vidu mat ili sjajnih lakova, postiže se izvanredan estetski utisak.

Vodeći računa o potrebama korisnika, Tikkurila ima rešenje za svaki pod – Temafloor 220 W može da se aplicira na betonske površine sa povišenom vlagom do 7%, a Temafloor 25 daje vašem podu izraženu otpornost na mehanička dejstva. Završni epoksidni lakovi kao što su Temafloor 210 Clear ili poliuretanski sa mat efektom (Fontedur FL Matt) učiniće svaki prostor jedinstvenim i inspirativnim.

INDUSTRIJSKI i DEKORATIVNI podovi u skladu sa Vašim potrebama
Foto: Tikkurila

Ovaj sistem je pogodan za sve prostorije gde prevashodno želite da zaštitite vaše podove kvalitetnim proizvodima, ali ako želite da ostavite jak utisak na posetioce, ovi premazi će vas sigurno odvesti do cilja.

Tikkurila official distributor logo

Gudmark Group d.o.o.
Hajduk Veljkova bb, 15000 Šabac
T. +381 15 368 851
info@gudmarkgroup.com
www.gudmarkgroup.com
www.zorkakolor.com