Nove podne obloge iz Bjelina

Bjelin je lansirao novu ponudu čvrstih drvenih podova – s novim bojama, formatima i poboljšanom tehnologijom. Kompanija je ušla u uzbudljivu fazu rasta i proširila se na nova tržišta s još više proizvoda koji će biti lansirani tokom godine.

Nova paleta podova od čvrstog drveta 3.0 ima poboljšan dizajn, četkanu lakiranu površinu kao i novi lak s poboljšanom klasifikacijom upotrebe – Klasa 33 – za zahtevnije stambene i komercijalne primene. Ovi novi podovi takođe će uključivati revolucionarnu tehnologiju, 5G® Dry™, koju je razvila Bjelinova sestrinska firma Välinge Innovation. Ovo je vodootporan sastav zaključavanja poda koji znači brzu, jednostavnu i dugotrajnu instalaciju s vodonepropusnim spojem. Novost u kolekciji Čvrsto drvo 3.0 je i dužina podnih panela. Srednja dužina je dostupna od aprila, a mala i velika kasnije tokom godine.

Podne obloge za sve prostorije
foto: Bjelin

Ove manje dimenzije olakšavaju rukovanje podnim panelima, korišćeno drvo može se maksimalno iskoristiti, a kupci mogu biti kreativniji sa svojim podnim uzorcima. Popularne postojeće veličine XL i XXL i dalje su dostupne.

Poznati Bjelinovi podovi od čvrstog drveta imaju patentiranu Woodura® tehnologiju, što je visokokvalitetan način za proizvodnju održivih podova od pravog drveta. S ovom tehnologijom, deset puta više proizvoda može se proizvesti od iste količine trupca dok su podovi do tri puta jači od tradicionalnih drvenih podova. To je dobitak i za kupca i okolinu. Bjelin se raduje što će podeliti više vesti USKORO dok će firma nastavljati da raste i da širi svoje poslovanje.

Nove podne obloge od bjelina Woodura®
foto: Bjelin

Za više informacija obratite se: prodaja@bjelin.hr

BJELIN d.o.o. logo

BJELIN d.o.o.
www.bjelin.com

Prodajni predstavnici za Srbiju:

* Vujnović Enterijeri d.o.o.
www.vujnovicenterijeri.rs
* Pinoles d.o.o.
www.pinoles.com