KAN-therm ultraPRESS sistem

Sistem KAN-therm ultraPRESS, poznat po svojoj pouzdanosti i efikasnosti, čini integrisan deo mnogih različitih projekata širom sveta. Zahvaljujući jednostavnoj instalaciji i dugom životnom veku ovaj sistem ispunjava sve tehničke zahteve, počev od jednostavne montaže preko bezbednog i ekonomičnog rada do udobnog korišćenja.

KAN-therm ultraPRESS sistem se izdvaja od ostalih dostupnih sistema na tržištu svojom dokazanom tehnologijom koja je usavršavana tokom mnogo godina, a poseban naglasak se stavlja na jednostavnu montažu i efikasan rad. Zadovoljni korisnici iz različitih sektora građevinske industrije su brzo prepoznali ove pozitivne karakteristike. KAN-therm ultraPRESS sistem zadovoljava potrebe čak i najzahtevnijih sektora građevinske industrije, a s tim dokazuje da je pravi „game changer“ u ovoj oblasti. KAN-therm se ponosi odličnim portfolijom u okviru čega KAN-therm ultraPRESS sistem predstavlja suštinski element raznih investicija.

Stambena gradnja

Pregled dosadašnjih investicija počinjemo stambenom gradnjom u kojoj oblasti se sve više koristi KAN-therm ultraPRESS sistem. Za izgradnju sistema grejanja i hlađenja modernog stambenog kompleksa u Poznanju takođe su koristili KAN-therm ultraPRESS sistem. Stanari mogu da regulišu temperaturu pojedinačno u svakoj prostoriji, što je rezultiralo ne samo većom udobnošću, već i ekonomičnim radom.

Komercijalni i industrijski objekti

KAN-therm sistem je takođe izvanredno rešenje ako je u komercijalnom ili industrijskom objektu potrebno ugraditi specijalan, visokokvalitetan sistem. Tehnološka rešenja KAN-therm ultraPRESS sistema su, među ostalima, izabrali sledeći klijenti: Kuća palmi u Zielona Góra, Salon automobila i korisnički centar Mercedes-Benz u Poznanju, Salon keramike Ceramika Paradyż u Tomaszów Mazowiecku ili Sala za koncerte Filharmonia Świętokrzyska u Kielceu.

Javne ustanove

Sektor građevinske industrije koji vrši izgradnju objekata za širu javnost takođe priznaje pozitivne karakteristike KAN-therm ultraPRESS sistema. Železničke stanice, bolnice i škole takođe koriste KAN-therm ultraPRESS sistem.

Sanitarni sistem
foto: KAN-therm

Sportski objekti

U arenama koje su mesto održavanja raznih sportskih događaja ne sijaju samo pobednici, već i KAN-therm ultraPRESS proizvodi. Efikasno funkcionisanje sistema, ali posebno udobnost zahvaljujući temperaturi, osećaju ne samo sportisti, već i okupljeni navijači i zaposleni u objektu. Stadion u Vroclavu, Gradski stadion u Bialostoku i INEA Stadion u Poznanju takođe koriste KAN-therm ultraPRESS sistem. KAN-therm ultraPRESS sistem je široko korišćeno fleksibilno, pouzdano i efikasno rešenje u građevinarstvu, od porodičnih kuća preko poslovnih zgrada i škola do sportskih objekata. Ove raznolike primene jasno ukazuju na potencijal koji se krije u sistemu, kao i na to da je sistem univerzalno primenljiv i ispunjava potrebe čak i najzahtevnijih kupaca. Pogledajte portfolio projekata koji su realizovani primenom KAN-therm ultraPRESS sistema. Nije bitno da li ste investitor, izvođač radova ili korisnik.

Gde je sve prisutan KAN-therm ultraPRESS sistem?

Portfolio projekata koji su realizovani primenom KAN-therm ultraPRESS sistema uključuje, između ostalog: Grand Hotel u Sopotu, Salon automobila BMW u Berlinu, Opera i filharmonija u Podlaise-u, Kuća palmi u Zielona Gora ili moderni stambeni kompleks u Poznanu. Sistem ultraPRESS je prisutan u svim novosagrađenim objektima. Budući da predstavlja odlično rešenje za renoviranje zgrada, koristi se i pri renoviranju istorijskih i verskih objekata. KAN-therm ultraPRESS sistem je prisutan u svim novosagrađenim objektima. Budući da predstavlja odlično rešenje za renoviranje zgrada, koristi se i pri renoviranju istorijskih i verskih objekata. Ponosno predstavljamo zgrade i objekte iz naše reference u kojima je ugrađeno pouzdano rešenje KAN-therm ultraPRESS sistema Biće to pravo putovanje oko sveta!

Kantherm logo

KAN-therm Hungary Kft.
Representative office in Hungary
2051. Biatorbágy, Mészárosok útja 4.
tel. +381 69 245 7594
tel. +381 63 872 2790
info.serbia@kan-therm.com
www.kan-therm.com