Otkrijte eleganciju i izdržljivost sa Gerflor Creation 70 LVT podom

Gerflor Creation 70 LVT pod predstavlja vrhunsko rešenje za transformaciju Vašeg prostora, kombinujući izvanrednu estetiku sa visokom izdržljivošću. Kada je reč o renoviranju ili osvežavanju enterijera, Creation 70 nudi izvanredan izbor koji će ispuniti sve Vaše potrebe.

Jedna od ključnih karakteristika Gerflor Creation 70 LVT poda je njegova sposobnost da izdrži teške uslove svakodnevne upotrebe. Bilo da je reč o visoko prometnim prostorijama u komercijalnim objektima ili živim kućnim prostorima, ovaj pod je dizajniran da pruži trajnu lepotu i funkcionalnost. Instalacija Creation 70 LVT poda je jednostavna i efikasna, što je rezultat pažljivo razvijenog procesa proizvodnje. Lepljenje poda omogućava čvrsto prijanjanje na podlogu, stvarajući stabilnu i sigurnu površinu.

Gerflor Creation 70 LVT pod predstavlja vrhunsko rešenje za transformaciju Vašeg prostora, kombinujući izvanrednu estetiku sa visokom izdržljivošću. Kada je reč o renoviranju ili osvežavanju enterijera, Creation 70 nudi izvanredan izbor koji će ispuniti sve Vaše potrebe
foto: Prunus

Ovaj metod instalacije garantuje dugotrajnost poda i minimalno održavanje. Sa širokim spektrom boja, uzoraka i tekstura, Gerflor Creation 70 LVT omogućava vam da stvorite prostor koji odražava vaš jedinstveni stil i estetiku. Bez obzira da li preferirate klasične drvene tonove, moderne betonske efekte ili nešto potpuno drugačije, ovaj pod nudi neograničene mogućnosti za personalizaciju vašeg enterijera. Održivost je takođe ključni element ovog proizvoda.

Gerflor Creation 70 LVT je izrađen od materijala koji su prijateljski prema životnoj sredini, smanjujući ekološki otisak vašeg prostora. Odgovornost prema planeti je integrisana u svaki korak proizvodnog procesa, osiguravajući da možete uživati u lepoti svog poda bez krivice. Ukratko, Gerflor Creation 70 LVT pod je savršen izbor za sve one koji žele da unesu eleganciju, izdržljivost i održivost u svoj prostor. Bez obzira da li ga koristite u poslovnim objektima, stambenim prostorima ili bilo gde drugde, ovaj pod će transformisati Vaš prostor i pružiti Vam dugotrajan kvalitet i zadovoljstvo.

Prunus logo

PRUNUS d.o.o.
Temerinska 148, 21000 Novi Sad
T. + 381 21 2982 444
M. + 381 63 299 444
M. + 38166 299 444
office@prunus.rs
tatjana@prunus.rs
borivoje@prunus.rs
www.prunus.rs