Kako smo zaustavili vreme!

Intarzija iz 1922. godine je restaurirana i zaštićena Rubio® InvisibleProtector-om. Magic Floor je, kao generalni zastupnik Rubio Monocoat-a za Balkan, dobio ekskluzivno pravo da na našem tržištu među prvim koristi novine ovog svetskog lidera.

Intarzija iz 1922. godine je restaurirana i zaštićena Rubio® InvisibleProtector-om
Intarzija iz 1922. godine je restaurirana i zaštićena Rubio® InvisibleProtector-om

Prelepo parketarsko umeće iz 1922. godine vraćeno je u prvobitno stanje zahvaljujući veštim rukama majstora iz kompanije Magic Floor i vrhunskim Rubio Monocoat proizvodima:

Rubio® Raw Wood Cleaner
Rubio® Raw Wood Cleaner

1. Rubio® Raw Wood Cleaner je pripremno sredstvo za čišćenje koje temeljno čisti površinu drveta i uklanja i najmanje čestice prašine nakon brušenja i usisavanja, a pre nego što se tretira završnim uljem Rubio Monocoat Oil Plus. Krpu treba samo malo navlažiti sredstvom za čišćenje Rubio® Raw Wood Cleaner, na taj način će se prašina skupljati elektrostatički.

Rubio® InvisibleProtector
Rubio® InvisibleProtector

2. Rubio® InvisibleProtector je svojevrsna zaštita za drvo koja obezbeđuje prirodan izgled i prijatan osećaj vašeg drvenog poda. Originalna površina dobija dubinsku zaštitu uz nevidljivi finiš. Ovaj proizvod se može koristiti na skoro svakom tipu drveta jer naglašava prirodan izgled i ugodan osećaj na tamnijim tipovima drveta. I poslednje, ali ne i najmanje važno je to da je Rubio® InvisibleProtector ceo na biljnoj bazi.

3. Rubio® EasyPrimer Epoxy 2C je visoko kvalitetan dvokomponentni epoksidni premaz na bazi vode. U jednom sloju, prajmer se može koristiti kao učvršćivač za estrihe. Drugi put nanešen, funkcioniše kao prepreka za vlagu.

Rubio® EasyPrimer Epoxy 2C
Rubio® EasyPrimer Epoxy 2C

4. Rubio® EasyFlow je samorazlivajuće jedinjenje za univerzalnu upotrebu, idealno je kao priprema za postavljanje parketa i drugih tvrdih i mekih podnih obloga.

Rubio® EasyFlow
Rubio® EasyFlow

5. Rubio® EasyBond je najnoviji član Rubio Monocoat familije. U pitanju je nova generacija jednokomponentnog lepka na bazi silan-polimer tehnologije i ima za cilj da u odnosu na običan lepak napravi razliku na više nivoa: samo jedan lepak se koristi za sve vrste drveta i podloge, izuzetno je izdržljiv i garantuje dugoročnu efikasnu vezu. Rubio® EasyBond se sastoji od kompletnog asortimana prajmera, nivelisanja jedinjenja i alata za pripremu podloge. Zato više ne treba dva puta da razmišljate, od samog početka pa do završetka tretiranja postavljenog parketa, sa Rubio Monocoat proizvodima možete sve odjednom da uradite.

Rubio® EasyBond
Rubio® EasyBond

Naše znanje, stručnost i kvalitetni materijali omogućili su da ovo malo remek delo iz 1922. godine nastavi da obogaćuje život svojih domaćina.

www.magicfloor.rs
MAGIC FLOOR d.o.o.
Vojvode Stepe 270/14, 11000 Beograd, Srbija
T. +381 11 26 64 884
M. +381 63 81 08 330
office@magicfloor.rs
www.magicfloor.rs

Prethodni tekstPITALI SMO Jelenu Andrić Grafakos iz kompanije ACO: Koliko rast cena utiče na građevinsku industriju?
Sledeći tekstDekorativni epoksidi i betoni – Najbolji predstavnici originalnog stila