Unikatan dizajn i izrada drvenih podova

„Premier Concept“ je nastao kao zajednička želja „Premier parketa“ i „Mirri and Mirri“ proizvodnje da ponudi klijentima širom sveta apsolutno jedinstvena rešenja u domenu drvenih podnih i zidnih obloga uz najbolji kvalitet bez kompromisa.

Unikatan dizajn i izrada drvenih obloga za podove i zidove
„Foret and Opus“ by Oscarono Paris drvene podne i zidne obloge / foto: Premier Concept

Vrhunski kvalitet materijala i jedinstvena tehnika izrade proizvoda su savršen preduslov za zadovoljstvo današnjeg kupca. Glavna specifičnost proizvodnog pogona je u geometrijama, što praktično znači da je svaki zamišljeni dizajn i oblik parketa moguće proizvesti u visoko tehnološki razvijen proizvod.

Naši proizvodi – izrada drvenih podova

„Foret and Opus“ by Oscarono Paris su inspirisani drvenom kaldrmom na ulicama Pariza, koji datiraju još iz 18. veka, oživljavanjem tradicionalnog, čeonog rezanja drveta koje je prak- tično doživotna garancija otpornosti na habanje. Najteži način rezanja i profilisanja drveta koji iziskuje puno ljubavi, veštine i znanja, ali ujedno daje prikaz života jednog stabla i sve dražih njegovih godova.

Arhitekta Raphael Navot je glavni dizajner
„Foret and Opus“ by Oscarono Paris drvene podne i zidne obloge / foto: Premier Concept

Zbog svoje jedinstvenosti naši podovi su se našli u prostorima poput: Google head office, Shopping mola u Tel Avivu, Tods u Milanu, Diptyque u Parizu…

„Foret and Opus“ su dugotrajnim razvojem dovedeni do tog stadijuma da se mogu koristiti u svim svetskim zonama počevši od Sao Paola u Brazilu gde je vlažnost vazduha 90 % do Tel Aviva gde je obrnuta situacija. Jedinstvenost je i u tome sto se arhitektama omogućava veliku kreativnost kroz kombinovanje 6 standardnih modela.

Autentična plemenitost hrasta u vašem prostoru

Proizvod je 100% hand made, i svaka kockica plemenitog hrasta je pažljivo i individualno birana. Iako je proizvodnja dovedena do maksimalne automatizacije, za izradu je ipak potrebno oko 2 sata ručnog rada po 1 m².

Autentičnost je sadržana isto tako i na površinskoj obradi koja je jedinstvena:

  • NATUR izgled – Lakirani proizvodi zadržavaju prirodnu boju drveta.
  • SMOKE ili DIMLJENI izgled – Jedinstvena konjak boja čitavom debljinom hrasta od 8 mm, koja je dobijena specifičnim tretmanom hrasta zasnovanim na prirodnoj reakciji.
  • BLACK ili CRNI izgled – Shou Sugi Ban tehnika – japanska tehnika paljenja drveta radi sopstvene zaštite i dodatno tretiranje ugljenim sredstvom.
„Foret and Opus“ by Oscarono Paris su inspirisani drvenom kaldrmom
„Foret and Opus“ by Oscarono Paris drvene podne i zidne obloge / foto: Premier Concept

Dizajn potpisuje Raphael Navot

Zamislite kompletno dizajniran pod od strane arhitekte koji je dizajnirao i unutrašnjost hotela „Belle Plage“ u Kanu. Izuzetno talentovan dizajner, koji sarađuje sa najboljim evropskim ateljeima za ručnu izradu proizvoda.

Arhitekta Raphael Navot je glavni dizajner
„Foret and Opus“ by Oscarono Paris drvene podne i zidne obloge / foto: Premier Concept

Glavni je dizajner naših proizvoda „Foret and Opus“, na koje polaže autorska i dizajnerska prava. Poštovanje dizajna i ideje, uz jako dobro patentiranje proizvoda, je doprinelo da originalnost proizvoda ostane autentična i da se ne može kopirati i samim tim nećete biti u prilici da naiđete na lošiji kvalitet ovog proizvoda.

Premier Concept logo

PREMIER CONCEPT
M. +381 64 8207 508
officebelgrade@premierconcept.eu
www.premierconcept.eu