Cincović d.o.o. – Izvođenje industrijskih podova

Od eksploatacionih uslova na objektu, odnosno od prisutnog hemijskog, mehaničkog i termičkog opterećenja, projektuje se i odgovarajući tip podnog sistema, koji svojim karakteristikama mora da zadovolji sve te parametre. Naravno, uvek je prisutan i zahtev u pogledu estetike podnog sistema. Uz detaljnu pripremu podloge savremenim mašinama i uz materijale vodeće svetske hemijske kompanije BASF – preduzeće CINCOVIĆ je spremno da vam pruži vrhunski kvalitet.

Cincović od osnivanja 1992. godine proizvodi opremu i delove za motorna vozila od kompozitnih materijala, cisterne za razne vrste tečnosti do 50.000 litara, posude za prehrambenu industriju, sportska plovila (kanue, kajake, itd) i pruža usluge kiselootporne zaštite i izrade polimercementnih hidroizolacija. Od 2005. godine bavi se uslugama izrade svih vrsta industrijskih podova: epoksidnih, poliuretanskih, antistatik, akustičkih…

• Na osnovu tehničke opremljenosti i obučenosti zaposlenih dobili smo licencu za najzahtevnije podopolagačke radove kompanije BASF Chemical Construction, Švajcarska. Godine 2005. izveli smo naš prvi industrijski pod, epoksidni samoliv pod u fabrici duvana Monus u Inđiji, na površini od 22.000m² – kažu u firmi Cincović.

Cincović prodaje proizvode i vrši usluge na celoj teritoriji Srbije, kao i u BIH i Crnoj Gori. Od ove godine svoje usluge plasira i na tržištu Bugarske. Do danas su ugradili podne sisteme na preko 100.000m², bez ijedne primedbe na pruženi kvalitet, kako usluga, tako i ugrađenih materijala.

ucrete sertifikat Cincović d.o.o.Trenutno predstavljaju tim opremljen i obučen da odgovori svakoj vrsti izazova iz oblasti ugradnje industrijskih i dekorativnih podova, bez obzira na zahtevnost projektovanog podnog sistema, stanja podloge, ili uslova pod kojim se radovi izvode.

Zajedno sa kompanijom BASF trenutno realizuju projekat izrade Ucrete HDPU industrijskih podova predviđenih za najteže eksploatacione uslove, u pogonima Danone Serdika, u Sofiji, Bugarska.

Plan razvoja i strategija poslovnog nastupa preduzeća u budućnosti odvijaće se u više pravaca. Prvi plan firme Cincović za budućnost jeste Uvođenje sistema upravljanja kvalitetom prema ISO normama.

Mastertop sertifikatKad je u pitanju proizvodnja – društvo će nastaviti sa podizanjem obima i kvaliteta postojećeg proizvodnog programa, kao i sa daljim širenjem proizvodnog programa. Predstoji, nakon uspešne probne proizvodnje, i uvođenje novog proizvoda na tržište – higijenski prefabrikovani holkeri i zaštitne obloge, izrađene od kompozitnih materijala, namenjeni prvenstveno prehrambenoj industriji, a u cilju ispunjavanja HACCP standarda.

• Što se tiče industrijskih podova planovi su nam da nastavimo sa ulaganjem u novu opremu i obuku radnika. Planiramo da nastavimo i dalje razvijamo dosadašnju uspešnu saradnju sa kompanijom BASF i da zajedno realizujemo što više projekata u zemlji, a nadamo se i u inostranstvu. Kvalitet naših usluga i dalje će biti ono po čemu smo prepoznatljivi – kažu u firmi Cincović.

www.concovic.com

CINCOVIĆ d.o.o.

REFERENC LISTA INDUSTRIJSKIH PODOVA FIRME CINCOVIĆ

BASF Mastertop epoksidni i poliuretanski podni sistemi: Kompanija Invej, Monus, fabrika duvana, Inđija ( 22.000m²) ; Stari grad UP; RATAR, mlin sa pakerajima, Pančevo ( 2.500m²); TV Košava, studio (1.880m²); Albus, proizvodni pogon, Novi Sad (1.150m²); Interex CDE-S megamarketi Beograd, Čačak, Niš, Obrenovac (12.000m²); TE Pljevlja, Siemens kontrolna soba, Pljevlja (1.100m²); Enteco, Užice; Tempo megamarket, Užice (3.250m²)…

BASF Ucrete HDPU podni sitemi: Rubin, vinski podrumi, Kruševac (4.900m²); Coca-Cola HBC, Zemun (500m²); Rauch, fabrika sokova, Koceljeva (1.350m²); Šabačka mlekara, proizvodni pogon, Šabac (600m²); Pepsico, Marbo Produkt, Bački Maglić (2.500m²); Danone, Sofija, Bugarska (700m²); Bongrain Dairy, Kikindska mlekara (350m²);…

Ostali podni sistemi: Gemax, Porsche sever (1.800m²); Vindija, distributivni centar, Lajkovac (1.900m²); Remers, GM autosalon-servis, Kragujevac (650m²); Cores system, proizvodni pogon Kolpa, Zrenjanin (650m²)[/quote_box_center]