Industrijski podovi sa stilom

U saradnji sa nemačkom firmom Ibotac GmbH razvili smo novu vrstu industrijskog poda. Ostali smo verni pločama od PVC-a, ali ovaj put smo ih ukrasili širokim izborom lica prema katalogu i ojačali staklenim vlaknima. Rezultat je pod univerzalne namene, koji možete postaviti u najlepši prodajni objekat i preko njega uvesti paletu robe za dodatnu poziciju.

IboColor podne obloge proizvode se u dimenzijama 615 mm x 615 mm, debljina je 8 mm. Sastavljanje puzzle sistemom dovedeno je do savršenstva, spoj se jednostavno ne vidi a ugradnja je čista i brza tako da nema kontaminacije proizvoda i moguće su ugradnje uz rad objekta. Visoka nosivost IboColor poda je razvijena dodavanjem staklenih vlakana. Rezultat je bezbedan saobraćaj viljuškara, bez problema se može ubaciti roba na paleti u objekat. Ne zahteva savršenu podlogu, može se ugraditi preko keramičkih pločica. Bimeco doo IboColor podne obloge nudi u 8 dezena prilagodljivih svakom enterijeru.

IboColor podne obloge
IboColor podne obloge

Karakteristike:

  • brza i laka instalacija, odmah upotrebljivo
  • jednostavne popravke
  • PUR zaštitni sloj
  • visoka nosivost, podnosi saobraćaj viljuškara
  • visoka zvučna izolacija, do 9db
  • lako čišćenje i održavanje

Bimeco doo posvećen je svakom projektu bez obzira na veličinu. Obratite nam se i posetićemo vas, doneti besplatne uzorke i izdati preciznu ponudu. Po porudžbini podne obloge isporučujemo u roku od 7 dana.

Nalazimo se u Novom Sadu, u Čika Stevinoj ulici broj 8, svakodnevno smo na terenu širom Srbije.

BIMECO logo

BIMECO d.o.o.
Čika Stevina 8/2, 21000 Novi Sad
T. +381 21 3007 166
M. +381 62 332 532
office@bimeco.rs
www.bimeco.rs