Instalej (InstaLay) – samoadhezivna, akustična podloga

Instalej je novi asortiman ekološki akustičnih podloga za podove koji uključuje jedinstveni samolepljivi sistem. Udobna akustična podloga smanjuje potrebu za lepkom, onemogućava nered i redukuje vreme instalacije za više od 50 odsto, pružajući značajnu uštedu. Napravljena je od kvalitetne reciklirane gume. Instalej obezbeđuje odličnu stabilnost i izuzetne performanse. Dostupan je sa trajno vezujućim lepkom koji obezbeđuje odlične akustične, toplotne performanse u većini komercijalnih i domaćih aplikacija. Izuzetno je svestran i može se koristiti ispod tepiha, laminata, drvenih ili vinil podova.

Karakteristike Instalej podloga

Kao jedinstvena samolepljiva konstrukcija, ove akustične podloge su lake za montažu i idealne za upotrebu u većini podova. Štede vreme i novac, smanjuju potrebu za ekserima i lepkom. Napravljene od recikliranih guma, antimikrobske i antialergijske, Instalej podloge pripadaju ekološkim materijalima današnjice. Pogodne su za upotrebu u podnom grejanju jer su izdržljive i ne apsorbujuće. Ove podloge pružaju izuzetnu udobnost nogama i poboljšavaju šok apsorpciju za fitnes i plesne studije. Estetski i funkcionalno, Instalej podloge transformišu hladne, teške i „neprijateljske“ podove u mekše i toplije.

Postupak montaže, samoadhezivne, akustične podloge

Prvo se labavo postavlja Instalej rolna preko podloge i uklanja zaštitni sloj sa nje. Potom se postavlja podna drvena, laminatna, vinil ili tepisna podna obloga. Ako tražite neke ideje unutrašnjeg dizajna prostorija, nema sumnje da je obloga sa Instalej podlogom odlična opcija za vaš enterijer.

Garancija

Akustična podloge se garantuje za period od 10 godina od datuma instalacije. Ova garancija važi za sve vrste instalacija unutar zatvorenog prostora. Pokriva fabričke greške. U slučaju potvrđenog neuspeha proizvoda zbog greške u proizvodnji, kompanija je u obavezi da zameni neispravan deo podloge novim ekvivalentnim proizvodom, besplatno.

Instalej podloga

Od svog lansiranja početkom 2011. godine, Instalej akustične podloge su postale poželjne podloge za klijente. Njihova brzina i jednostavnost instalacije postale su favorit u industriji podova i montaži, štedeći dosta vremena i novca krajnjim korisnicima.