Gumeni podovi u garažama kao idealna podna prostirka za vašeg mezimca

Kada govorimo o idealnom mestu za život, sigurno ne možemo zaboraviti garažu, kao neizostavnu prostoriju u sklopu vašeg doma.

Guma nikada ne ulazi u glavu kada je u pitanju podna obloga, ali je odličan izbor za mnoge unutrašnje i spoljašnje instalacije gde se zahteva trajna površina. Gumena podloga u obliku rolni, table ili puzzle-i služi za oblaganje podova.

Uzbudljiv asortiman podova od gume namenjenih za vašu garažu, mogu promeniti kompletan izgled i pružiti potpunu sigurnost i zaštitu. Gumeni podovi koji se obično koriste u garaži mogu biti različitih oblika, od oblika novičića, dijamanta pa do oblika bloka.

Karakteristike podova od gume

Gumeni podovi za garaže su otporni na udarce, habanje, klizanje, zamrzavanje itd. Elastični su i propusni – ne zadržavaju vodu, zadržavaju boju i odolevaju svim vremenskim uslovima bez ikakvog oštećenja. Postavljaju se lako i to na svaku vrstu površine, a održavanje je jednostavno.

Gumena podloga u rolni je pogodna za oblaganje podova u garažama, auto-servisima, radionicama i na svim mestima gde je neophodna zaštita od habanja. Na ovaj način se lako rešavate prljavštine i prašine na betonskim podovima.

Garažni gumeni podovi visoke klase su gumene podne prostirke smeštene u epoksidnom podu i opremljene savremenom ventilacijom.

Zahvaljujući varijabilnosti opterećenja, dezenima i kombinacijama boja, ove podne podloge stvaraju prelepe i sigurne podove, koji se lako održavaju i trajniji su nego standardni betoni ili keramičke pločice.