Reciklirane podne ploče od gume

Ko bi pomislio da reciklirani gumeni podovi mogu biti tako moderni? Na primer, švedska kompanija koristi neke od 4 miliona guma koje se odlažu svake godine i melje ih u prah, koji se zatim meša sa recikliranom plastikom i formira u pod. Ovaj proces važi i u svim ostalim zemljama koje su ekološki osveštene.

Reciklirane gumene pločice su dugotrajne, idealne za područja intezivnog saobraćaja i habanja: aerodrome, poslovne zgrade, robne kuće itd. Pločice su dostupne komadno ili u rolnama. Boja kraljevsko siva idealna je za frekventan saobraćaj, zatvorene/ otvorene oblasti. Druge boje mogu vremenom izbledeti usled habanja površine.

Divna, globalna i zelena

Uparivanje harmonije recikliranih materijala sa potrebom toplog i udobnog podnog materijala, na tržištu je predstavljen ECOsurfaces parket od reciklirane gume, ekološki pametno i elastično rešenje za poslovne i stambene objekte. ECOsurfaces gumene podne obloge imaju 100% reciklirani gumeni materijal u kombinaciji sa ekološki odgovornim, EPDM bojama koje su otporne na UV zrake i stvaraju širok spektar boja jedinstven svakom stilu i lokaciji.

ECOsurfaces nude moderan izbor dezena i prilagodljivih boja, pružajući potrošačima neophodan materijal za pravljenje jedinstvenog dizajna. Konstrukcija takođe omogućava dugotrajne performanse podova, bilo u komercijalne svrhe ili u stambenom okruženju. Vaša dizajn vizija je gotovo neograničena, sa različitim mogućnostima listova i pločica na raspolaganju, koji su fleksibilni po prirodi i sa mogućnošću lakog stvaranja slobodne forme, logotipa ili simbola.

Napravljeni posebno za očuvanje lepote i izgleda vašeg recikliranog gumenog poda, ECOsurfaces su stvorili ECOguard, fabrički nanet finiš koji štiti pod od tragova i prljavštine, što značajno smanjuje troškove održavanja i čišćenja. ECOguard sistem je na bazi vode i ispunjava najstrožije Unutrašnje standarde kvaliteta vazduha, očuvajući živote i zdravlje velikih i malih stvorenja.

Prethodni tekstPredstavljamo FieldTurf 360 XL – Veštačka trava kao podloga za sportske discipline
Sledeći tekstŠpanske pločice ili proizvodnja koja traje vekovima