Reciklirana guma Reciklirane podne ploče od gume

Reciklirane podne ploče od gume

Dizajn poda od reciklirane gume

Ko bi pomislio da reciklirani gumeni podovi mogu biti tako moderni? Na primer, švedska kompanija koristi neke od 4 miliona guma koje se odlažu svake godine i melje ih u prah, koji se zatim meša sa recikliranom plastikom i formira u pod. Ovaj proces važi i u svim ostalim zemljama koje su ekološki osveštene.

Recikliranje gume
Slika 2 – Recikliranje gume

Reciklirane gumene pločice su dugotrajne, idealne za područja intezivnog saobraćaja i habanja: aerodrome, poslovne zgrade, robne kuće itd. Pločice su dostupne komadno ili u rolnama. Boja kraljevsko siva idealna je za frekventan saobraćaj, zatvorene/ otvorene oblasti. Druge boje mogu vremenom izbledeti usled habanja površine.

Šareni dizajn podova od recikliranih guma
Slika 3 – Šareni dizajn podova od recikliranih guma

Divna, globalna i zelena

Uparivanje harmonije recikliranih materijala sa potrebom toplog i udobnog podnog materijala, na tržištu je predstavljen ECOsurfaces parket od reciklirane gume, ekološki pametno i elastično rešenje za poslovne i stambene objekte. ECOsurfaces gumene podne obloge imaju 100% reciklirani gumeni materijal u kombinaciji sa ekološki odgovornim, EPDM bojama koje su otporne na UV zrake i stvaraju širok spektar boja jedinstven svakom stilu i lokaciji.

ECOsurfaces parket od eciklirane gume
Slika 4 – ECOsurfaces parket od eciklirane gume

ECOsurfaces nude moderan izbor dezena i prilagodljivih boja, pružajući potrošačima neophodan materijal za pravljenje jedinstvenog dizajna. Konstrukcija takođe omogućava dugotrajne performanse podova, bilo u komercijalne svrhe ili u stambenom okruženju. Vaša dizajn vizija je gotovo neograničena, sa različitim mogućnostima listova i pločica na raspolaganju, koji su fleksibilni po prirodi i sa mogućnošću lakog stvaranja slobodne forme, logotipa ili simbola.

Upotreba poda od recikirane gume u komercijalne svrhe
Slika 5 – Upotreba poda od recikirane gume u komercijalne svrhe

Napravljeni posebno za očuvanje lepote i izgleda vašeg recikliranog gumenog poda, ECOsurfaces su stvorili ECOguard, fabrički nanet finiš koji štiti pod od tragova i prljavštine, što značajno smanjuje troškove održavanja i čišćenja. ECOguard sistem je na bazi vode i ispunjava najstrožije Unutrašnje standarde kvaliteta vazduha, očuvajući živote i zdravlje velikih i malih stvorenja.

Prethodni tekstPredstavljamo FieldTurf 360 XL – Veštačka trava kao podloga za sportske discipline
Sledeći tekstŠpanske pločice ili proizvodnja koja traje vekovima