Inovativni dizajnerski podovi: Sofisticirani, moderni i visokog kvaliteta

Podovi koji osvajaju svojim sofisticiranim i modernim dizajnom, dostupni u raznim tipovima ugradnje i vrhunske kvalitete. Mogu se instalirati lepljenjem ili bez lepljenja, pri čemu su obe opcije dostupne za svaki proizvod iz ove inovativne kolekcije – dodatna prednost koja inspiriše.

Zahvaljujući relativno tvrdom centralnom sloju, ovaj pod se postavlja još brže i lakše.

Naši dizajnerski podovi odlikuju se sofisticiranim dizajnom, vrhunskom izradom i beskompromisnom funkcionalnošću. Nudimo preko 50 autentičnih dekora od drveta i kamena, pružajući bezbroj mogućnosti za komercijalnu i stambenu upotrebu. Raznovrsne veličine dasaka i pločica omogućavaju fleksibilnost, omogućujući kreativno uređenje kako malih, tako i velikih prostora. Koordinirajuće trake i lajsne savršeno upotpunjuju naš LVT asortiman.

LVT 55 podne obloge za vaš dom
LVT 55 podna obloga / foto: Mara Home

Naša kolekcija drvenih i kamenih dekora, inspirisana prirodom i sa autentičnim površinama, prati moderne trendove u dizajnu enterijera. Osim što su estetski privlačni, ovi podovi su izuzetno izdržljivi, lako se održavaju i jednostavno ugrađuju.

Nudimo širok spektar drvenih dezena, uključujući moderne, klasično elegantne i rustikalne varijante. Među njima su i neobične vrste drveta poput jele i kestena. Čisti hrast u tri boje donosi klasičnu eleganciju, dok brušeni hrast dolazi u tri boje i tri dizajna riblje kosti, zadovoljavajući ljubitelje estetike.

LVT 55 podne obloge za vaš dom
LVT 55 podna obloga / foto: Mara Home

Kamen dizajni – jednostavno magično drugačiji!

Naš izbor kamenih podova varira od grubog peščara do toplih sivih i krem tonova, stvarajući jedinstvenu igru boja. Takođe, tu su moderna klasika betonskih dezena i neobičan čelični izgled Blue Steel, prateći plavi trend.

LVT 55 podne obloge za vaš dom
LVT 55 podna obloga / foto: Mara Home

Za one koji traže nešto jedinstveno, simbioza rustikalnog betona i hladnog čelika nudi odličnu alternativu klasičnim kamenim dezenima. Ovi podovi su idealni za kupatila i kuhinje.

Mara Home logo

Mara Home
Mileševska 44, 11000 Beograd-Vračar
M: +381 63 111 0077
Omladinskih brigada 88-90, 11070 Novi Beograd
M: +381 63 575 204
office2@marahome.rs
www.marahome.rs