Novo na tržištu – klinker podne ploče STEP

Prirodna, keramička boja ovih ploča, koja nastaje tokom samog procesa pečenja, ujednačena je po čitavoj njenoj strukturi, postojana je i s vremenom ne bledi.

Paleta keramičkih boja obuhvata razne nijanse smeđe boje, sve do terakote, ali moguće su i mešavine ovih boja i nijansi. Ploče su namerno rustikalnog tipa i za njih je karakteristična razlika u nijansi!

 

Klinker podne ploče
SRPS EN 14411:2012 AIb

Trajno otporne na:
• Habanje
• Klizanje
• Mraz (upijanje vode ispod 3%)
• Mehaničke udare
• Razne hemikalije i sredstva za čišćenje 
• Visoke temperature

Prilikom postavljanja STEP klinker podnih ploča treba obratiti pažnju na njihovu veličinu i funkciju, kao i na stepen opterećenja površine. Osim boje, za vizuelni utisak koji ostavljaju od presudne je važnosti šema njihovog postavljanja. Postoji veliki broj varijacija, koje, vešto iskombinovane s mozaicima ili drugim šemama za postavljanje, omogućavaju jedinstveno, a ipak uvek iznova zanimljivo uređenje podnih površina. Zahvaljujući obilju mogućnosti, popločavanje bi trebalo prepustiti stručnom licu, jer će se željeni izgled dugo održati samo ako se pravilno pripremi teren i stručno postavi STEP podna ploča.

736 - Prilikom postavljanja STEP klinker podnih ploca treba obratiti paznju na njihovu velicinu i funkciju kao i na stepen opterecenja povrsine

Dimenzije ploča:
200x200x14 mm
410x200x14 mm

„POTISJE KANJIŽA” a.d. Kanjiža
Subotički put 57
24420 Kanjiža
Srbija

Tel.: +381 24 873 303
fax: +381 24 873 306
E-mail: office@tondach.rs 
website: tondach.rs