Beton B20 – Baumit proizvod meseca!

Kao proizvod meseca maja, kompanija Baumit predstavlja Beton B20 – novi proizvod, koji dolazi iz posebne linije unapred zamešanih proizvoda kreiranih sa namerom da maksimalno pojednostave, olakšaju i ubrzaju izvođenje radova.

U pitanju je fabrički zamešani suvi beton za univerzalnu upotrebu, klase čvrstoće C16/20. Može se koristiti za sve betonske radove na individualnim stambenim objektima i u bašti; za potrebe popravke i sanacije betonskih strukturalnih elemenata. Otporan je na smrzavanje, poseduje EC1 PLUS sertifikat, a za njegovu pripremu dovoljno je samo dodati vodu!

Karatkeristike:

  • Za sve radove betoniranja
  • Spreman za upotrebu
  • Upotreba spolja i unutra
  • Otporan na mraz
  • Pakovanje: 25kg

Uputsvo za pripremu: Samo dodaj vodu!

Upotreba:

Za sve radove betoniranja u kući i dvorištu, za izradu temelja, radove betoniranja sa oplatama, stepeništa, prozorskih elemenata, serklažnih elemenata, stubova i ukrasnih stubova, trotoara, staza,za postavljanje ploča za popločavanje ograda, za popravku i sanaciju nekonstrukcijskih betonskih elemenata. Može se koristiti za izradu nagiba betona na balkonima i terasama, kao i za izradu podova na drenažnom sloju u garažama i podrumima. Za sve zidarske radove u dvorištu. Za postavljanje različitih elemenata na igralištu za decu (ljuljaške, klackalice,tobogani itd.).

Do kraja maja 2020. godine, uz kupovinu novog Baumit proizvoda Beton B20, Baumit Vam je pripremio poklon!

Baumit poklon
Baumit poklon

www.baumit.com
BAUMIT d.o.o.
Smederevski put 25k
11130 Beograd, Srbija
T: +381 11 347 50 79
T: +381 11 347 50 82
office@baumit.rs
www.baumit.rs