Ideje za boje kupatila koje pogoduju čarobnom dečijem svetu

Ovo kupatilo za decu i odrasle poseduje inovativan dizajn koji dolazi kao pravi saveznik kada dođe vreme za kupanje, veoma je zabavno i gostoljubivo, dok ga vedre boje čine daleko privlačnijim deci.

u ovom kupatilu nalaze se tirkizni lavaboi sa četiri komponente
U ovom kupatilu nalaze se tirkizni lavaboi sa četiri komponente

Kupatilo koje može pogodovati i deci, kao što vidite, trebalo bi da poseduje pravu količinu karakteristika nemenjenih odraslim, ali dovoljno dečijih detalja takođe, kako bi nastao ambijet koji se nalazi negde između i pruža sve što je potrebno svim stranama.

Brio Interior Design studio, pomogao je svojim klijentima da stvore kupatilo pogodno i deci, prrostor u kome celokupna porodica može uživati.

Najživopisniji dizajnerski element u ovom kupatilu predstavljaju neodoljive slike ribe fugu na zidnim površinama, koje postavljaju ton celokupnog prostora. Takođe, u ovom kupatilu nalaze se tirkizni lavaboi sa četiri komponente i belim pultom koji se uklapa sa visećim elementima i otvorenim policama. Ovaj komad nameštaja za kupatila kreiran je za sinhronu upotrebu dvoje ljudi istovremeno i savršen je za porodice koje imaju dvoje dece.

karakteristike su finiširane u beloj boji
Karakteristike su finiširane u beloj boji

Možete primetiti veoma komfornu kadu sa ugrađenom policom iznad nje, kao i tuš sa prozorom i staklenim vratima. Obe karakteristike su finiširane u beloj boji i savršeno se uklapaju sa plavim, tirkiznim i belim komponentama dekora. Dekor ovog kupatila poseduje svežu i vedru pojavu, koji je izvanredan za decu kada dođe vreme kupanja, ali i starije koji uživaju u zabavnom dekoru.

Zidni dekor poseduje ribu fugu koja predstavlja glavnu temu čitavog kupatila. Tirkizni lavabo sa priključnim elementima poseduje otvorene police sa obe svoje strane, veliko ogledalo u sredini i dva manja na krilima. Tuš kabina poseduje mali prozor, bele pločice i staklena vrata, koji je zajedno čine veoma dobro osvetljenom. Kada ovog prelepog kupatila okružena je pločicama u obliku slagalica i takođe poseduje ugradnu policu, koja trenutke kupanja čini veoma lakšim i komfornijim.

Izvor: www.mojenterijer.rs

Prethodni tekstREČ STRUČNJAKA: Na vaša pitanja i nedoumice o industrijskim podovima odgovara stručnjak za podove iz kompanije Tikkurila
Sledeći tekstZorka Keramika izlagač na sajmu “CERSAIE” u Bolonji, časopis „Podovi“ izveštava za vas