Najskuplje pločice

Ukoliko želite da adaptirate svoj dom i vaš sprat pretvorite u čistu eleganciju ravnoj kraljevskoj palati, teško zamisliti bilo koje druge pločice pogodnije od je LuxTouch, najskupljih pločica na svetu kompanije Pietra Firma.

Pietra Firma podne pločice podižu luksuz stvaranjem crnog mermera. Svaka pločica ima oko 95 dijamanata koji su umetnuti u raskošan cvet, gde latice okružuju crni ahat u sredini. Postavlja se sedef školjke, stvarajući zadivljujući celokupni efekat. Sama kompanija toplo preporučuje hodanje bosim nogama po ovim luksuznim pločicama, jer su zbog dijamanata blago podignute, što omogućava maksimalne taktilne užitke.

LuxTouch pločice su ograničene funkcionalnosti, što znači da ne mogu uživati široku primenu, već se koristi samo u pet svetskih projekata. Ukoliko ne želite dijamante, Pietra Firma nudi niz drugih dragih kamenja koji odgovaraju vašem ukusu.

LuxTouch pločice

LuxTouch su najskuplje pločice na svetu koje odlikuje vrhunska izrada i luksuzni materijali. Proizvodi ih kompanija Pietra Firma. LuxTouch pločice su u osnovi crni mermer sa intarzijama od dijamanata, sedefa i drugog dragog i poludragog kamenja. Sredina svake pločica je ukrašena sa 19 dijamanata i laticama od sedefa koje čine cvet. Svaka pločica u svome sastavu ima 95 dijamanata.

Dijamanti su izbočeni tako da stvaraju nestvaran vizuelni i taktilni efekat. Mogu biti zamenjeni drugim dragim kamenjem, u zavisnosti od želje kupca.  Na svaki 1 m² ugrađuje se oko 1000 dijamanata. 2400 komada sedefa i cca. 1000 komada drugog dragog i poludragog kamenja, u koje spade i crni oniks.

Ljubitelji luksuza

Ove pločice su stvorene za sve ljubitelje luksuza koji ga mogu sebi priuštiti. Luksuz nije namenjen širokim masama, on je redak, dragocen, unikatan i prekrasan. Međutim, svaki luksuz l ima i svoju cenu, pa tako kvadratni metar ovih pločica košta 1.000.000USD.

Svaki kvadratni metar mramornih pločica je ukrašen sa preko 1000 dijamanata, 2400 komada bisera, 400 komada školjki i 500 komada crnog oniksa.

LuxTouch podne, zidne i plafonske pločice su ručno izrađene od zanatlija koji koriste tradicionalne veštine pomoću retkih i dragocenih materijala.

Prethodni tekstInovativni eko – prijateljski podovi
Sledeći tekstPriprema antistatične podne obloge