Reljefne betonske podne ploče – jednostavnost i estetika u jednom

Ove betonske ploče  podsećaju na behaton ploče sa jednom važnom razlikom: one su reljefne, a samim tim i dekorativnije. Ploče su kreirane od strane firme Studio Ivanka, i nazvane Cameleon. Dostupne su u širokom spektru boja i u konfiguracijama po želji.

Reljefne betonske ploče su primenljive za spoljašnje prostore, naročito ako je potrebna nota dekorativnosti. Mogu se upotrebljavati i u unutrašnjosti kuće, ukoliko ukućanima to odgovara, imajući u vidu prirodu betona kao podne obloge.

Ovladajte svojom površinom od poda do plafona  odabirom najadekvatnijeg  puzzle u raznim bojama, odnosno, konfiguracijama dizjna. Pustite mašti na volju, birajte između standardnih i specijalnih boja – mešajte i kombinujte sve dok ne budete zadovoljni. Zbog svoje raznovrsnosti u upotrebi, Ivanka studio je primio nagradu za Najbolji pod 2010. godine od strane ELLE International Design Awards.

Flaster

Flaster je betonski pod i zidna obloga tradicionalnog motiva. Napravljen od vlakana visokih performansi, ove ploče su dostupne i za spoljašnje i za unutrašnje korišćenje. Flaster dolazi u tri različite debljine, pa se može primeniti za podove, zidove i najfrekvetnije delove oko kuće. Savremena upotreba materijala, boja i varijacija malih i velikih modula, daju bezbroj mogućnosti koriniku, za stvoranje jedinstvene površine.

Možete birati između osnovnih i specijalnih boja. Kombinujte kako i koliko želite. Flaster pločice zbog svoje raznovrsnosti i nijansi, vrlo su atraktivne u svakom eksterijeru, a i ponekom enterijeru.

Materijal

Visoke performanse betona – ojačanim visokom gustinom vlakana i  površine zaštićene vodom i protiv mrlja. Ovakav beton je izuzetno postojan i otporan materijal, pogodan za unutra i napolju, u privatnoj i javnoj upotrebi.

 

Prethodni tekstANTAS LINE d.o.o. – Ecotile – svetski broj 1 proizvođač interlocking podnih ploča
Sledeći tekstHygiene First – ACO