Energetski efikasno i zdravo podno grejanje – Rovex inženjering

ROVEX INŽENJERING
Najugodniji sistem grejanja za čoveka

Kao i svake godine počela je sezona građevinskih radova, a mnogi razmišljaju i o rekonstrukciji svog stambenog prostora kupatila ili kuhinje.

Povodom održanog Sajma građevinarstva koji je trajao od 17. do 20. aprila kao i za ovu građevinsku sezonu Rovex Inženjering je obezbedio specijalne akcijske komplete grejnih kablova i grejnih mreža za podno grejanje po akcijskim cenama. Takođe smo obezbedili POPUST od 10% za sav instalacioni materijal podnog grejanja. Ukoliko gradite nov objekat ili vršite rekonstrukciju postojećeg predlažemo da ugradite najefikasnije podno grejanje i da se pre odluke o načinu grejanja obavezno posavetujete sa stručnjacima Rovex Inženjeringa jer će vam oni pomoći da se odabere optimalno rešenje za kuću ili stan.

Naučna istraživanja su pokazala da je podno grejanje najugodniji sistem grejanja za čoveka jer se uzima u obzir fiziološko kretanje temperature ljudskog tela.

Podno grejanje je niskotemperaturno grejanje sa temperaturama poda do 26oC što ne izaziva sagorevanje i podizanje prašine. Pravilno raspoređena temperatura na čitavom prostoru ne izaziva intenzivno strujanje vazduha u prostoriji tako da se sistemi podnog grejanja posebno preporučuju onima koji pate od alergija.

Niski troškovi koriščenja sistema podnog grejanja su rezultat velike grejne površine i niske temperature grejanja kao i vrlo precizne regulacije u svakoj od prostorija. Niska investiciona ulaganja i jedini sistem koji ne zauzima prostor i ne zahteva održavanje glavne su prednosti sistema podnog grejanja.

Grejne mreže su posebno pogodne kod rekonstrukcije objekata jer ne podižu nivo poda kada se postavljaju direktno u lepak. Grejne mreže mogu da služe kao osnovno i kao dodatno grejanje, odnosno kao efekat toplog poda. Ova vrsta grejanja može se koristiti u svim godišnjim dobima, ne samo zimi.

Rovex inženjering doo - komplet za postavku sistema podnog grejanja
Rovex inženjering doo – komplet za postavku sistema podnog grejanja

Grejne mreže su napravljene tako da ih kupac može postaviti sam ili uz pomoć specijalizovanih stručnih lica. Rovex Inženjering je pripremio gotove komplete za grejne površine od od 1 do 12 m2, lepo zapakovane sa svom opremom koja Vam je potrebna za brzu i jednostavnu montažu, po principu “uradi sam”. Ukoliko želite dodatnu garanciju od 20 godina i profesionalnu ugradnju stručnjaci Rovex Inženjeringa stoje Vam na raspolaganju. AKCIJE za cene na grejne mreže sa termostatima se kreću u rasponu od 10.999 do 43.999 dinara.

Iskoristite priliku koju trenutno pruža Rovex Inženjering.

Rovex logo

ROVEX INŽENJERING d.o.o.
Bulevar Crvene Armije 11b/lok, 11070 Beograd
T. +381 11 311 52 08
prodaja@rovex.co.rs
www.rovex.rs

Prethodni tekstMAGIC FLOOR – tradicija sa Rubio Monocoat i Hakwood
Sledeći tekstREČ STRUČNJAKA: Podne obloge koje odgovaraju na vaše zahteve