MAGIC FLOOR – tradicija sa Rubio Monocoat i Hakwood

Od kuće napravite dom

Živimo u dinamičnom svetu, punom žurbe, a ponekad nam treba samo mir i tišina.
Dom koji odiše toplinom, udobnošću i sigurnošću je nešto što svi želimo. To je bila polazna tačka za dizajn tradicionalne srpske kuće.

Upotreba prirodnih elemenata, kao što su drvo, kamen, staklo i mermer, karakteristična su za ovakvu kuću. Vlasnik ove kuće je više od 30 godina živeo i radio u inostranstvu. Kada se vratio „kući“ u Srbiju, želeo je dom koji naglašava karakterističan srpski stil.

Magic Floor d.o.o. - Drveni podovi
Magic Floor d.o.o. – Drveni podovi

Jednostavnost, toplina i prirodni materijali morali su biti ugrađeni u njegovu kuću. Drvo je bilo primarni materijal koji je izabran za rad, a vekovima je igralo važnu ulogu u svakoj kući, u prvo vreme iz praktičnih razloga. Danas je upotreba drveta ponovo aktuelna!
Drvo, drvo, drvo… Svuda.

Magic Floor d.o.o., drveni podovi / projekat: Srpska kuća
Magic Floor d.o.o., drveni podovi / projekat: Srpska kuća

Kada uđete u kuću, prva stvar koju primetite je hodnik koji ima tamni pod Hakwood i visok plafon. Pod je tretiran uljima Rubio Monocoat Smoke i Rubio Monocoat Oil Plus 2C, boja Castle Brown. Rubio Monocoat Precolor Easy, boja Mistic Brown je korišćena za grede sa Rubio Monocoat Oil Plus 2C i to u boji oraha.

Hakwood pod i Rubio proizvodi zajedno su savršena kombinacija!

PROJEKAT MESECA Rubio Monocoat-a

Rubio Monocoat svakog meseca bira jedan projekat koji će ih predstaviti i postaviti na mesto vodeće kompanije u pripremi i zaštiti drveta za potrebe enterijera i eksterijera. Preko 50 projekata iz celog sveta stiglo je na njihovu adresu, a mi sa ponosom možemo reći da je upravo naš projekat ovog meseca zadovoljio sve kriterijume i iza sebe ostavio sve ostale. Predstavljamo završen objekat i arhitektonski poduhvat iz Srbije koji tradicijom, toplinom i duhom drveta ispunjava novi dom jedne porodice iz Topole.

Magic Floor d.o.o., drveni podovi / projekat: Srpska kuća
Magic Floor d.o.o., drveni podovi / projekat: Srpska kuća

Porodica je najvažnija za svakog vlasnika porodične kuće i on želi da se svi u njoj osećaju udobno. Velika porodica iziskuje i veliku kuhinju i slobodan prostor koji odgovara prohtevu udobnosti. Rubio Monocoat je našao rešenje za ovu prostoriju – proizvod Rubio Monocoat Oil Plus 2C u koloru Castle Brown. Koristeći isti proizvod i boju u hodniku i kuhinji, stvoren je kontinuitet kako u izgledu tako i u osećaju. Možete osetiti ugodnu i toplu atmosferu kroz celu kuću i Rubio Monocoat proizvodi su bili presudni u tome.

Uz Rubio Monocoat, vaše drvo ne dobija samo novi ton, već zadržava i prirodnu boju i teksturu drveta.

NAZIV PROJEKTA: Srpska kuća
LOKACIJA: Topola, Srbija
TIP DRVETA: Hrast, Teak, Ariš
Koristi se RMC proizvod u tonovima:

Rubio Monocoat Oil Plus 2C
Rubio Monocoat Smoke
Rubio Monocoat Precolor Easy

BOJE: Castle Brown, Mistic Brown, Walnut
Rubio Monocoat Srbija
ARCHITECT & DESIGN: Gospodin Goran Gavrančić
PODOPOLAGAČKI RADOVI: MAGIC FLOOR d.o.o.

www.magicfloor.rs
MAGIC FLOOR d.o.o.
Vojvode Stepe 270/14,
11000 Beograd, Srbija
tel.: +381 11 26 64 884
+381 63 81 08 330
office@magicfloor.rs
www.magicfloor.rs