Ekološki vodotporni laminatni podovi

Najnovije tehnologije u preradi drveta omogućile su proizvodnju laminatnih podova koji svojim izgledom i na dodir nisu nimalo drugačiji od masivnog drveta ili prirodnog kamena. Ekološki su, vodootporni, izrazito laki za montažu i održavanje.

Classen, jedan od najvećih nemačkih proizvođača laminatnih podnih obloga, predstavio je tržištu NEO podove izrađene od CSF-a (Composite Solid
Fibreboard).

Ova nova generacija podova spaja izvanredne karakteristike laminatnih i vinil podova. NEO Classen je vodootporan i izuzetno robustan, bez PVC-a, može da se reciklira i potpuno je ekološki. Zasniva se na novom biološkom materijalu, “Composite Solid Fibreboard”, ili skraceno CSF, koji omogućava proizvodnju dizajniranih ekoloških podova za stambene aplikacije.

Kao osnova u proizvodnji CSF-a se koriste prirodna drvena vlakna, kontrolisanog porekla iz održivih šumskih gazdinstava koje poseduju PEFC sertifikat. Polimer premaz se nanosi na prirodna vlakana, koja se zatim komprimuju. Dobijeni materijal ima izuzetne karakteristike i bez problema izlazi na kraj sa svim neprijateljima podova u vašem domu, od mokrih čizama, do simulacije pomorskih bitaka koju organizuju vaša deca u kupatilu.

 prirodna drvena vlakna, kontrolisanog porekla iz održivih šumskih gazdinstava

NEO Classen je vodootporan i jednostavan za održavanje. Potpuno je ekološki, izuzetne otpornosti na habanje, vodu, sunčeve zrake. Bez obzira da li želite da zamenite pod u dečijoj sobi, dnevnoj sobi, kuhinji ili kupatilu, svojim karakteristikama i dizajnom ispuniće sva očekivanja.

U ponudi su dve serije NEO podova. Prva zaokružuje svu raznolikost drveta. Od rustičnog izgleda sa naglašenim reljefom, čvorovima, i pukotinama, izbor strukture i boje se proteže sve do glatkog i moderno dizajniranog poda. Druga serija je dizajnirana kao zamena za kamene ili keramičke podove. Dizajn je u potpunosti preslikan iz prirode, tako da je vizuelno vrlo teško ustanoviti da ili je pred vama prirodni materijal, ili vrhunski dizajnirana podna obloga.

Dizajn je u potpunosti preslikan iz prirode

NEO Classen podne obloge uskoro će biti prezentovane i na našem tržištu od strane uvoznika i distributera kompanije Classen u Srbiji – Market Parketa. 15 godina uspešne saradnje Market Parketa i Classena omogućile su potrošačima u Srbiji da je u ponudi konstanto blizu hiljadu dekora laminatnih podova, u veličinama od standarnih do XXL formata, spremnih za isporuku i ugradnju.

15 godina uspešne saradnje Market Parketa i Classena

 

 market parket logo

POŽAREVAC (Veleprodaja)     BEOGRAD                                KRAGUJEVAC
Đure Đakovića bb                 Bul. Kralja Aleksandra 638A       Kneza Mihaila 3
(012) 542-630                     (011) 347-8884                        (060) 0500-800

ZEMUN-ALTINA                     OBRENOVAC                            SMEDEREVO
Dobanovački Put 58C             Miloša Obrenovića 158              Knez Mihailova 92
(011) 2197-486                    (060) 3333-733                        (026) 4627-342

beograd@marketparket.rs
www.marketparket.rs