Drvoprodex na sajmu „DOMOTEX 2024”

Kompanija Drvoprodex sa zadovoljstvom, već dugi niz godina, deli iskustva i prenosi utiske sa internacionalnog sajma podnih obloga koji se održava u Nemačkoj, a koji predstavlja jedan od najvažnijih događaja u industriji podova. Fokusirani na proizvodnju vrhunskih drvenih podova, Drvoprodex je oduševio posetioce svojim elegantnim i kvalitetnim rešenjima. Prezentacijom noviteta iz proizvodnog asortimana preduzeća i ove godine štand kompanije Drvoprodex bio je epicentar inovacija u industriji podova. Drvoprodex je predstavio širok spektar drvenih podova, od klasičnih do savremenih dizajna.

Izložbeni prostor na sajmu Domotex firma Drvoprodex
Izložbeni prostor na sajmu Domotex firma Drvoprodex / foto: Drvoprodex

Posetioci su imali priliku istražiti proizvode od različite vrste drveta, boja i završnih obrada, dok su predstavnici prodaje bili tu da pruže svim posetiocima štanda informacije i preporuke. Drvoprodex se ponosi odabirom materijala, pružajući podove visokog kvaliteta koji će izdržati test vremena. Sa paletom koja obuhvata različite tonove i teksture, naši proizvodi odražavaju sofisticiranost i toplinu prirodnog drveta.

Svesni važnosti očuvanja okoline, Drvoprodex je posvećen ekološki održivim praksama. Naši drveni podovi dolaze iz izvora koji se pažljivo prate kako bi se obezbedila održivost i minimalan ekološki uticaj. Jedan od ključnih elemenata koji izdvaja Drvoprodex od konkurencije je posvećenost dugovečnosti u preciznoj izradi.

Svaki pod proizveden je pažljivom rukom i najnovijom tehnologijom, obezbeđujući trajnost i estetsku vrednost. Sajam Domotex 2024. pružio je priliku da predstavnici kompanije podele strast i ljubav prema drvenim podovima sa entuzijastičnim posetiocima. Drvoprodex ostaje posvećen pružanju vrhunskih rešenja u svetu drvenih podova, spajajući eleganciju i kvalitet u jedinstveno iskustvo podova, a sajmovi ove vrste mesto su gde svoj sveobuhvatan asortiman mogu prezentovati vrsnim stručnjacima iz ove oblasti. Do skorog viđenja na sledećoj prezentaciji ove vrste sve informacije o proizvodima su dostupne direktnim kontaktom na neku od već dobro poznatih načina za komunikaciju i to:

www.drvoprodex.com

Karanovac 3 | 78000 Banja Luka
Bosna i Hercegovina | Republika Srpska

T. +387 (0) 51 427 465 | T. +387 (0) 51 427 485
T. +387 (0) 51 426 050 | F. +387 (0) 51 426 051

drvoprodex@blic.net
www.drvoprodex.com