Zaštita drvenih površina sa Magic Floor Rubio uljima

Šta podrazumeva zaštita drvenih površina? Magic Floor d.o.o. koji je generalni zastupnik brenda Rubio® Monocoat i jedan od najboljih u svetu zaštite i održavanja drvenih površina, prenosi svoje iskustvo i preporuku. Ono što je karakteristično za Magic Floor nije samo kvalitet drveta koji se bira za izradu podova, već i Rubio® Monocoat sredstva za pripremu poda i održavanje, koji su bez da se dvoumimo, garant trajnosti kvalitetnog drvenog poda.

POTPUNO PRIRODNA ZAŠTITA DRVENIH POVRŠINA SA MAGIC FLOOR RUBIO ULJIMA

Rubio u ponudi ima ulja po specijalnoj formuli molekularnog vezivanja sa preko 40 osnovnih tonova. Tonska karta je bez ograničenja zbog mogućnosti miksovanja pojedinačne boje u različitim odnosima. Ulja se mogu upotrebljavati bez preklapanja prilikom rada i ponavljanja, proizvedena su od prirodnih sastojaka. Rubio uljima je dodeljen sertifikat Eurofins GOLD za kvalitet unutrašnjeg vazduha i okruženja u kojima je primenjeno naše ulje.

Magic Floor zaštita drvenih podova
Foto: Magic Floor

Rubio® Monocoat Oil Plus 2C

– je zaštitnik drveta koje boji i štiti samo u jednom sloju! Štiti drvo od vode, toplote i svakodnevnog habanja. To je najbolje ulje za drveni nameštaj, parket, hrastove stolove, baš sve što je napravljeno od drveta! Bojenje i zaštita se vrši pomoću Rubio® Monocoat Oil Plus 2C. Ova ulja su dostupna u 40 boja koja obogaćuju prirodni izgled i osećaj drveta.

Rubio® InvisibleProtector

– je svojevrsna zaštita za drvo koja obezbeđuje prirodan izgled i prijatan osećaj vašeg drvenog poda. Originalna površina dobija dubinsku zaštitu uz nevidljivi finiš. Ovaj proizvod se može koristiti na skoro svakom tipu drveta jer naglašava prirodan izgled i ugodan osećaj na tamnijim tipovima drveta. I poslednje, ali ne i najmanje važno je to da je Rubio® InvisibleProtector ceo na biljnoj bazi.

Rubio® HybridWoodProtector

– za završnu obradu spoljnih zidova, ograda i vrata, sve više se koristi drvo u kombinaciji sa drugim materijalima. Drvo može biti zaštićeno na razne načine u zavisnosti od željenih rezultata. Rubio u svom asortimanu ima Rubio® HybridWoodProtector koji se pokazao kao odličan i primenjuje se sa velikim uspehom godinama. Jednostavna aplikacija i održavanje (bez brušenja) čini ovaj proizvod izuzetno jednostavnim za korišćenje. Prvenstveno zbog visokog kvaliteta ulja, a zatim što boji i štiti drvo u samo jednom sloju. Dostupan je u 21 boji.

Najbolju zaštitu vašeg dekinga postižemo upotrebom Rubio® HybridWoodProtector ulja. Dobićete potpuno nove nijasne sive za postizanje izgleda ostarelog drveta kao i potpunu zaštitu spoljnih drvenih površina.

Rubio® WoodCream

– je krema bazirana na vodi, što drvo posle tretmana čini vodootpornim. Kao kranji rezultat tretiranja drveta ovom kremom, pojavljuje se takozvani „efekat bisera”, koji je karakterističan za perje patke.

Baš kao i kod patke, čije perje posle padavina ne upija vodu već ona sklizne sa njega, tako i sa drveta zaštićenog Rubio® WoodCream kremom, voda sklizne umesto da ga drvo upije. Takođe, ovaj „efekat bisera” pojačava trajnost drveta i značajno usporava rast algi i mahovine na njemu.

Kod završne obrade drvenih površina ključno je ulje, pa je glavno pitanje kako se ovakvi uljeni parketi uopšte održavaju. Važno je da sredstva za održavanje drveta budu preporučena od strane podopolagača jer jedino za ovakve proizvode može biti garancije.

Magic Floor uljena zaštita drvenih površina Rubio WoodCream
foto: Magic Floor

Vaš zaštitnik drvenih površina

Rubio familija koja je prisutna u 76 zemalja i tretira preko 33.000.000 m2 drveta godišnje. Ako sve uradite ispravno pod će Vam trajati večno.

U ovom članku možete pročitati kako zahvaljujući Magic Floor-u izgleda jedan restoran u Beogradu.

www.magicfloor.rs
MAGIC FLOOR d.o.o.
Vojvode Stepe 270/14, 11000 Beograd, Srbija
T. +381 11 26 64 884
M. +381 63 81 08 330
office@magicfloor.rs
www.magicfloor.rs