Drenažni sistem dekinga

Pametni dizajn nastaje kada su delovi koji se ne vide inovativni kao lepota kojom ste okruženi. Drenažna rešenja drvenih dekinga odlikuju se visokim performansama luksuznih podova na otvorenom.

Performanse iza kulisa

Prilikom dizajniranja sistema na otvorenom, postavlja se izuzetno stabilan i konstantno ravan koncept u vidu konstrukcije čeličnog skeletal na kojoj će se postavljati deking visokih performansi. Jedinstveni deking drenažni sistem predstavlja mrežu udubljenja i oluka kojazadržava kišu, topi sneg i  stvara suve prostore u prizemlju sprata ispod.

Kada zamišljate vaš deking iz snova, postoje velike šanse da niste razmišljali o onome što se nalazi ispod njega.  Upravo ovo je najvažniji deo vašeg novog drvenog dekinga na otvorenom prostoru. Izdržljive, u tri sloja obložene čelične grede, daju čvrstinu konstrukciji i čine strukturu zelenijom.

Drenažni sistem

Sistem odvodnjavanja vode omogućava maksimalnu udobnost u iskorišćavanju prostora poda drvenog dekinga. Ovi sistemi preusmeravaju vodu dovoljno daleko da bi se stvorio suvi prostor ispod.

Drenažni sistem odvodnjavanja varira u zavisnosti od proizvođača. Neki sistemi se sastoje od vodootporne membrane instalirane preko dekinga na podlogu. Neki se sastoje od dekinga koji odbacuje vodu daleko. Ostali sistemi su vezani za okvir dekinga. Potrebno je uvek uzeti u obzir način ugradnje prilikom istraživanja odvodnog sistema vode.

Unapredite svoj životni prostor stvarajući suvo i udobno mesto za vas i vašu porodicu. Generalno, drenažni sistem dekinga se koristi da kanališe kišnicu daleko od kuće. Ovo je veoma važno za područja u kojima se očekuje veća količina padavina i kišna sezona. Višak vode na podu može izazvati mnogo problema, tako da je najbolje da postavite adekvatan sistem odvodnjavanja kako bi ste sprečili bilo kakve ozbiljne probleme.

Prethodni tekstPodovi od plute – pravi izbor za neodlučne
Sledeći tekstMCS-Sistem d.o.o. – Kompletna usluga polaganja podnih obloga