Trex – brodski podovi

Koristeći jedinstvenu kombinaciju meliorisanog drveta i plastike, Treks Transcend brodski pod i ograda pružaju najbolje osobine oba materijala. Reciklirana plastika štiti drvo od vlage i oštećenja nastalih od insekata, tako da nema uvrtanja, savijanja, ili cepanja. Otpadni proizvodi nastali od obrade drveta štite plastiku od UV oštećenja i daju ogradama i gelenderima čvršći i prirodniji izgled i osećaj.

Treks brodski pod je trajniji od drveta, ugodan na dodir i otporan na klizanje. Ne zahteva bojenje, brušenje, odnosno popravku. Ostavlja dosta slobodnog vremena za uživanje. Treks je takođe lako odeseći i pričvrstiti; i za razliku od drveta, može se lako postavitii u krivolinijski oblik. Širok spektar raznovrsnih boja, tekstura i stilova izgleda sve bolje i bolje iz godine u godinu.

Održavanje Treks brodskih podova

Čiste se sredstvom za čišćenje ili kombinacijom sapuna, tople vode, i četke sa mekom dlakom. Čišćenje se vrši pri postavljanju poda. Polugodišnje čišćenje, tipično za proleće i jesen podrazumeva održavanje nakon postavljanja poda.

Treks podovi

Izgradnja Treks poda može biti na dva načina: gotovom podu je potrebno dati face lifting, osvežiti ga, ili, je potreban potpuno nov pod. Bilo kako bilo, Treks je savršeno rešenje. Dizajniran je u više bogatih trajnih boja i u prirodnom izgledu drveta. Projektovan je da ne bledi, ne trpi mrlje, ogrebotine i otpornog je kalupa.

Treks

Treks je svetski broj jedan brend brodskog poda i izumitelj drvene-alternative, kompozitnog poda. Dakle, eko – prijateljski brodski podovi doprinose zdravijem i zelenijem okruženju. To je pod kod kojeg forma zadovoljava funkciju. On je više od dasaka. Koristi se za podna osvetljenja i definitivno, poneku garnituru. Svaki komad Treks-a može stajati samostalno, sa kombinacijom elegancije i snage.