Harlekin vinil podovi

Harlekin vinil podne obloge mogu biti postavljene na raznim vrstama podloge (npr beton, drvo ili iverica). Ne preporučuje se postavljanje Harlekin vinil podova na tepihu.

Vrste vinil podova

Vinil podovi mogu biti stalni, polu-stalni ili prenosivi. Stalni – vinil podovi se postavljaju sa lepkom i ne mogu se ukloniti bez rizika od oštećenja. Polu-trajni – vinil podovi su labavo postavljeni. Koriste dvostranu traku, i zavareni su po šavovima. Prenosni – vinil podovi su prekriveni trakom ili privremeno pričvršćeni za podlogu sa donje strane duplom lepljivom trakom.

Harlekin Allegro je najdeblja vinil podna obloga za plesni podijum na tržištu. Idealan je izbor za: savremene plesove, moderne plesove, hip hop, ulične, džez i aerobik. Ovi podovi su konstruisani za zaštitu od tvrdih podloga jer se time pomaže da se smanji umor i moguće povrede. Namenjeni su za trajnu ugradnju u plesnim dvoranama i studiima, školama i gimnazijama.

Harlekin Kaskada podovi pružaju dobro izdržljivost, i pogodni su za različite vrste plesova: baletske, savremene, aerobik, hip hop, džez, salsu itd.

Harlekin Kaskada podovi spadaju u stalne, il polu – trajne vinil podove i uveliko se koriste kao baletski pod, iako su takođe popularni kao Tap Dance podovi. Imaju široku primenu na turnejema Riverdance-a, što dokazuje koliko su zapravo svestrani.

Harlekin Hi-Shine podovi su upečatljiv izbor za: modne šouove, koncertne i pozorišne predstave itd. Ovi podovi pružaju predivnu i sjajnu završnicu. Podovi za ples su sastavni deo životne sredine svakog plesača koji utiču na njegove performanse i potencijalne povrede. Usled sticanja znanja o odnosu između plesnih podova i performansi plesača i povreda, plesna sredina može da bude optimizovana kako bi pružila korisnicima najbolje mogućnosti prilikom vežbanja.

Prethodni tekstMlada novosadska inovatorka koja je oduševila svet
Sledeći tekstDeking terase