Došlo je vreme za makeover Vašeg dekinga?

Dosadilo Vam je da stalno gledate taman i beživotni deking u Vašoj bašti, čini Vam se da ne boravite toliko često na njemu kao što ste pre, a još manje uživate u čarima prirodnog okruženja? Ukoliko ste se pronašli u nekoj od ovih činjenica, zasigurno ste spremni za promenu poda.

Jastuci na podu

Postavljanjem jastuka napravljenih od zabavnih tkanina otvorenih i veselih boja, umekšaćete pomalo grub i ozbiljan izgled dekinga. Različitim jastučnicama možete promeniti atmosferu kadgod poželite!

Obucite Vaš deking

“Obucite” svoj deking sa saksijama. Saksije smeštene na ravnoj površini duž ograde ili pored vrata mogu sadržati visoke tropske biljke, biljke različitih nijansi jedne boje ili kombinacije različitih vrsta cveća: begonije sa puzavicama, na primer. Takođe, možete uzgajati i povrće ukoliko je deking smešten na sunčanoj strani, koja je idealno mesto za rast paradajza ili biljne bašte.

Ograda dekinga

Bezbednost je ključna u upotrebi dekinga, ali njegova lepota ne mora biti u drugom planu. Umesto obične ograde, možete uzeti u obzir integraciju materijala koji odgovaraju stilu Vaše kuće i kućnog eksterijera.

Šareni akcenti

Začinite svoj deking obojenim nameštajem i zabavnim detaljima. Izaberite šemu boja koja upotpunjuje eksterijer i čini ga prijatnim i komfornim za boravak.

Volite svoj deking ali niste baš oduševljeni kakav utisak i pogled pruža? Instalacijom atraktivnih struktura koje koriste komplementarne materijale napravićete dopadljivi prostor koji kamuflira sve ono što ne želite da vidite. To mogu biti viseće pergole koje će stvoriti pravu oazu užitka.

Prethodni tekstVeštačka trava – odličan materijal za sport i rekreaciju
Sledeći tekstGde danas možemo videti „Zmaja koji bljuje vatru“?