Unapredite deking dodacima

eking svojom toplinom može od vaše terase načiniti idealno mesto za boravak, sedenje i uživanje. Nema potrebe da brinete da će usled kiše, snega ili sunca vaš pod brzo propasti. Upravo zbog toga se i bira deking –podna obloga koja je dugotrajna, otporna, i koja uz redovno održavanje uvek izgledati kao nova.

Ugradnjom atraktivnih elemenata koji koriste komplementarne materijale kreirate dopadljive granice koje kamufliraju ono što ne želite da bude viđeno.

Pronađite nameštaj koji će govoriti sam za sebe

Nameštaj za eksterijer dolazi u različitim visinama, od niskih, tradicionalnih visina, do viših. Izaberite vrstu sedišta koja najbolje odgovara prostoru i upotrebi na dekingu. Najbolja varijanta nameštaja svakako je onaj koji omogućava gostima da čavrljaju uz grickalice. Ova fleksibilna sedišta se lako mogu proširiti kako bi mogla primiti veći broj ljudi.

Tkanine za vaš deking
Slika 3 – Tkanine za vaš deking
Nameštaj za razgovore
Slika 2 – Nameštaj za razgovore

Učinite da deking radi za vas

Deking je mnogo više do jednostavnog poda. Klupe, žardinjere i razni elementi koji prave senku dodaju akcenat i funkcionalnost.

Postavljanje tkanina

Deking kao radni prostor može izgledati zapanjujuće sa adekvatnim dekorativnim tretmanom. Spoljašnje tkanine mogu sakriti razne instalacije poput vodovodne na primer. Paneli napravljeni od komplementarnih traka tkanina pružaju komfornost hlada kada sunce kulminira u svom dnevnom nastupu.

Kontrast boja i svetla
Slika 4 – Kontrast boja i svetla
Nameštaj za razgovore
Slika 2 – Nameštaj za razgovore

Siguran prolaz

Kontrast boja i svetla ugrađenih u stubove ograde, stvoriće predivnu harmoniju okruženja, naročito noću. Ukoliko je vaš deking na sunčanom mestu, razmislite o ugradnji solarnih svetiljki, kao odličnu opciju za uštedu energije.

Prilikom kupovine dekinga, biće vam preporučena sredstva za održavanje, odnosno, zaštitni premazi. Njihovom upotrebom svoju podnu površinu ćete osvežiti i zaštititi od habanja. Ovaj postupak se radi samo jednom godišnje.

Prethodni tekstČasopis „Podovi“ prepoznat na sajmu kao najbolje štivo i po kvalitetu i po stručnosti
Sledeći tekstDOBRA KLIMA PREKO PLAFONA – Sistemi plafonskog hlađenja i grejanja