Dar prirode, pod o kojem sanjate

Parketi LAMAR predstavljaju „novu generaciju” parketa, čija su svojstva znatno unapređena u odnosu na masivne parkete.Višeslojna konstrukcija parketa LAMAR garantuje postojanost i dugotrajnost koja se obezbeđuje sjedinjenjem više vrsta drveta u jednu celinu.

LAMAR parketi iz kolekcije Elegance su prava inspiracija za uređenje prostora. Površina kod ovih parketa je već obrađena, fino brušena i završno tretirana sa uljem u boji i/ili lakom. Obe završne obrade poboljšavaju vizuelni karakter drveta, svaka na svoj način, prirodno i izražajno. Struktura drveta kod ovih parketa se može dodatno naglasiti četkanjem, kako bi se dobio jedinstven izgled svake daske, sa svim svojim različitostima u strukturi drveta. Parketi Elegance se izrađuju u različitim dimenzijama sa blago oborenim ivicama.

parket
Foto: Lamr parketi / Parketi Elegance se izrađuju u različitim dimenzijama sa blago oborenim ivicama

LAMAR želi da obezbedi svojim klijentima najviše standarde kvaliteta u odnosu na materijale i njegovu izradu, propise i životnu sredinu. Iz tog razloga LAMAR poseduje verodostojne sertifikate nezavisnih institucija, koji garantuju visok kvalitet izrade i jedinstvenost našeg proizvoda.

Sertifikat kvaliteta ( Euroinspekt-drvokontrola d.o.o.) HRN EN ISO/IEC 17025

CE sertifikat – Ovo potvrđuje da proizvod ispunjava uslove sigurnosti propisane od strane evropskih direktiva o materijalima koji se koriste za proizvodnju.

parket
Foto: Lamar / Parketi iz kolekcije Elegance su prava inspiracija za uređenje prostora

lamar

LAMAR flooring d.o.o.
Bulevar Oslobođenja 18c
11000 Beograd, Srbija
Tel: +381 (0) 11 36 90 247
Mob: +381 (0) 63 303 506
Mail: office@lamarflooring.com
www.lamar-parket.com