Industrijski podovi Savremen pristup podovima – BIMECO

Savremen pristup podovima – BIMECO

BIMECO industrijski podovi
BIMECO - Industrijski pod sastavljen iz ploča 50cm x 50cm

BIMECO
Veliko iskustvo u praksi

Poslednjih godina svedoci smo neverovatnog ubrzanja tehnološkog napretka što se pre svega tumači uspešnim povezivanjem teoretskih i praktičnih znanja, modernih tehnologija koje se sada baziraju na velikim iskustvima iz prakse uokvirenim teoretskim zakonima i smernicama.

Prateći pomenute tokove firma Bimeco d.o.o. nastala je spontano, primenom savremenog pristupa u industriji podova uz veliko praktično iskustvo sa terena obogaćeno stručnošću i modernim menadžerskim pristupom. Kohezijom ovih elemenata dolazimo do najboljih rešenja za svaku situaciju tako da su naši garantni rokovi od 4 godine pa na više.

Naši osnovni principi su:

 • POUZDANOST – jer tim iskusnih i obrazovanih ljudi svakodnevno radi na izboru najkvalitetnijih materijala i unapređenju znanja u njihovoj primeni
 • PROFESIONALAN PRISTUP – jer će svakom kupcu, bez obzira na veličinu dodeliti ličnog menadžera za svoj projekat
 • ISTRAJNOST – jer će se svaki projekat završiti na jedini mogući način – “win-win” situacijom
 • POVERENJE – mnogi uspešni poslovi iza nas i nula nerešenih situacija su naša najbolja preporuka

Bimeco INDUSTRIJSKI PODOVI

Bimeco d.o.o. je ekskluzivni distributer nemačkih industrijskih podova “Ibotac”. Nudimo Vam širok spektar podnih obloga od PVC-a atestiranih na institutu za podove i tekstile TFI Aachen. Pod sastavljen iz ploča 50cm x 50cm uz kombinaciju debljina od 7 do 15 mm ima visoku nosivost bez lepljenja za podlogu što čini da imamo najbolje rešenje za sve situacije.

BIMECO industrijski podovi
Bimeco d.o.o. je ekskluzivni distributer nemačkih industrijskih podova “Ibotac”.
 • JEDNOSTAVNA I BRZA INSTALACIJA !!
 • POSTAVLJANJE NA POSTOJEĆI BETON !!
 • NEMA POTREBE ZA NOVIM BETONIRANJEM !!
 • KORISTI SE ODMAH PO UGRADNJI !!

Idealno za:

 • Industriju, sve tipove radionica
 • Hladnjače i prehrambenu industriju
 • Vulkanizere i autoservise
 • Autoperionice
 • Stomatološke ordinacije
 • Privatne podrume i garaže

Bimeco PARKETI

Naši parketi predstavljaju „novu generaciju” parketa čija su svojstva znatno unapređena u odnosu na masivne parkete. Višeslojna konstrukcija garantuje postojanost i dugotrajnost koja se obezbeđuje sjedinjavanjem više vrsta drveta u jednu celinu.

Zahvaljujući svom dvoslojnom ili troslojnom sastavu i međusobnom „umirujućem” delovanju tvrde i meke vrste drveta ovi parketi su zaštićeni od uticaja nepovoljnih faktora iz okoline kao što je vlaga u podlozi ili u vazduhu. Na taj način gotovi parketi duže zadržavaju svoj „originalni” izgled, ne isušuju se i ne stvaraju pukotine.

BIMECO gotov parket
BIMECO gotov parket

Samo naše parkete možete sami postaviti !!!
Prilikom prve instalacije nema potrebe za hoblovanjem !!

Dovoljno je valjkom sa lepkom premazati podlogu i pažljivo postavljati daske jednu uz drugu. Jednostavan premaz uljem pružiće dodatnu zaštitu parketu. Svaka daska parketa dodatno je naglašena blago oborenim ivicama tako da ceo prostor dobija jednu kompaktnu celinu.

Bimeco PODNE OBLOGE ZA IGRALIŠTA I TERETANE

Zaštitne ploče obezbeđuju vrhunsku amortizaciju udara čime se izbegavaju ozbiljne povrede glave usled pada sa određene visine. Ugrađeni štiftovi obezbeđuju ploče od slučajnog pomeranja. Visoka vodopropustnost i prilagođena donja površina omogućavaju efikasno odvodnjavanje.

BIMECO podovi od reciklirane gume
BIMECO podovi od reciklirane gume

Gumena mata je meka i komforna podloga za hodanje čak i kada preko nje prelazi viljuškar ili autodizalica. Idealna podloga za teretane, škole, sportske terene. Može se lepiti direktno na beton a može se jednostavno položiti na postojeći pod kao zaštita od udara. Isporučuje se u rolnama širine 1200mm. Raspoložive debljine su 10mm i 20mm.

BIMECO podovi od reciklirane gume
BIMECO podovi od reciklirane gume

BIMECO logo

BIMECO d.o.o.
Čika Stevina 8/2, 21000 Novi Sad
T. +381 21 3007 166
M. +381 62 332 532
office@bimeco.rs
www.bimeco.rs