Da li biste smeli hodati po fotorealističnim podovima?

Zahvaljujući spektru boja od 648 različitih, primenjenih u procesu štampanja i finih detalja, ovi tepisi zaista izgledaju realistično. Tepisi se mogu štampati i do četiri metra širine. Mašina duga 100 metara omogućava mastilu da prodre duboko u niti tepiha. Kolekcija se sastoji od 48 različitih podnih dizajnerskih rešenja, ali postoje i odstupanja, ukoliko to kupac želi.

Šta biste stavili na personalizovanom tepihu?

Možete iskoristiti fotografije iz Vašeg pametnog telefona. Da li će to biti Vaša bašta ili omiljeno letnje mesto? Površina kanjona ili bazena? Nebesko platno? Samo Vaša mašta je granica!

Izbor tepiha za dečiju sobu
Izbor tepiha za dečiju sobu

Proizvođač ovog tepiha uvodi dodatnu lepotu u naše živote, počev od dekoracije kuće, kancelarije, hotelske sobe i restorana sa inovativnim komadima nameštaja i osvetljenja.

Fotorealistični tepisi nude bogatu i prefinjenu kolekciju sa jedinstvenim dizajnom koji ostavlja bez daha.

Izuzetno realna štampa na tepisima
Izuzetno realna štampa na tepisima
Fotorealistični tepisi u Vašem prostoru
Fotorealistični tepisi u Vašem prostoru

Postojeći dizajn sa mogućnošću prilagođavanja otvara potpuno nove vidike. Ono što je bitno kod svakog komada jesu sledeće karakteristike: fleksibilnost, definisana rezolucija slike, efikasnost proizvodnje i kvalitet.

Fotorealisticni tepisi
Fotorealisticni tepisi

Tehnologija boja

Tehnologija ima brojne prednosti u odnosu na štampanje u boji na licu mesta, gde svaka boja mora biti gotova. Manje ima otpada i čišćenja i manja je potrošnja energije. U potpunosti je ovo ekološki način štampe tepiha.

Tepisi po vašoj želji
Tepisi po vašoj želji

Tim dizajnera kombinuje zamišljeni dizajn sa iskustvom i tehničkim znanjem stvarajući visoke performance podnih obloga.

Tepisi su danas vrlo bitan elemenat prostora. Osim što zauzimaju najveću površinu prostora, staraju se i o našim stopalima. Vrlo je bitno posvetiti dovoljno pažnje i vremena prilikom odabira adekvatnog tepiha za Vaš prostor kako biste na kraju u potpunosti uživali u njemu dugi niz godina.