Časopis „Podovi“ o poslednjem izdanju u ovoj godini

Časopis „Podovi“ svoje poslednje izdanje u 2017. imaće u novembru mesecu. Naš tim već vredno radi na odabiru tekstova, dizajnu, odabiru fotografija i zajedno sa našim klijentima sprema odlične prezentacije, ankete i intervjue.

Zašto vam ovo pričamo?

Zato što će od sledeće godine naš časopis izgledati malo drugačije. Ne, nije da nismo zadovoljni onim što radimo, već smo od onih koji misle da uvek može bolje.

Ono što je još značajno za nas je da ćemo sledeće godine obeležiti 10 godina postojanja. Deset punih godina se bavimo podnim oblogama, istražujemo, pišemo, fotkamo, odlazimo na sajmove i beležimo momente. Od skoro pitanja vas koji nas čitate prosleđujemo stručnim licima iz pojedinih oblasti i trudimo se da vaš novac i vreme budu dobro uloženi i stvarno isplativi.

Časopis PODOVI, avgust 2017 broj 36
Časopis PODOVI, avgust 2017 broj 36

Beskrajno vam hvala na interesovanju koje pokazujete za naša izdanja, tekstove i izgled. Stvarno dobijamo komplimente kako od vas čitaoca tako i od naših saradnika i klijenata koji učestvuju u našem radu i za ovih deset godina ne odlaze, već nas pominju po dobru pa nam dolaze i novi. Za sve veliko što smo postigli vi ste „krivi“.

Časopis PODOVI broj 34, februar 2017
Časopis PODOVI, februar 2017 broj 34

Zato nema strajanja. Vidimo se na Sajmu nameštaja u Beogradu. Naš časopis imaće baš na tom mestu svoju prezentaciju. I znate šta? Mi baš volimo sajmove. Tu Vas upoznamo, stičemo nove čitaoce, dajemo ideje parovima koji se tek useljavaju i stavljaju po prvi put podne obloge u svoj dom. Onim starijima, koji renoviraju, nudimo ideje kako da staro dobije novo ruho. I tu najbolje vidimo vaš izraz lica kada uzmete naš časopis u ruke ili radost kada isti ponesete nekom svom da ga obradujete kvalitetnim štivom.

37. izdanje „Podova“ otrkiće vam nešto više o podovima od plute, šta je HACCP standard i zašto je on važan, ko najbolje radi podno grejanje, kako je bilo na sajmu keramike U Bolonji i koliko često naši ljudi menjaju parket. To je samo deo priče. Ostalo će se prepričavati u novembru.

Časopis PODOVI br 33, novembar 2016
Časopis PODOVI br 33, novembar 2016

Čitamo se! Nema stajanja. Još mnogo toga nas čeka….i sve ćemo sa vama podeliti. Ulazimo u novu deceniju.

Tim redakcije časopisa „Podovi“