Akustični paneli od recikiranih plastičnih flaša

Zelena priča

Plastične flaše dobijaju nov život. To znači da se flaše koje su namenjene reciklaži ponovo koriste.  Kakos u Echo Paneli 100 % PET- plastični, mogu trajati dugi niz godina. Napravljeni od recikliranih PET- plastičnih boca, ekološki prihvatljivih boja, bez upotrebe lepka, ovi paneli apsorbuju zvuk. Panelne ploče se mogu prilagoditi skoro bilo kom obliku, boji ili šari po želji.

Od plastičnih flaša do panela
Slika 2 – Od plastičnih flaša do panela

Tvrde površine i visoki plafoni su glavni faktori koji doprinose buci u prostorijama. Dizajneri teže da stvore idealan prostor koji bi ublažio zvuke, baš kao što je stvoren za prirodnu svetlost.

Galerija dizajniranih Echo Panela
Slika 3 – Galerija dizajniranih Echo Panela

Nikada nije kasno ispraviti lošu akustičnost u prostoru. Echo Paneli nude šik alternativu i dolaze u tri lako ugrađujuće vrste: talasaste pločice, duge i pravougaone trake  i geometrijske pločice. Sve opcije su dostupne u različitim bojama, lako se prilagođavaju, i sečeni su u određenim veličinama.

Dizajn akustičnih panela
Slika 4 – Dizajn akustičnih panela

Pošto su Echo Paneli tako lagani, korisnici ih mogu jednostavno ostaviti na zidovima i izmeniti veličinu skalpelom po potrebi.  Dizajneri su istraživali i druge kreativne načine da se iskoriste akustične ploče – kreiranje različitih oblika stolica.

Vizuelni stil / Akustična kontrola

Zvuk se fino oblikuje (ublažava) u vašem prostoru zahvaljujući različitim mogućnostima novih Echo Panel recikliranih PET plastičnih akustičnih panela i pločica. Dodajte boju i stil u svakoj prostoriji, dok apsorbujete neželjenu buku.

Echo Paneli
Slika 5 – Echo Paneli

Echo Panel pločice dodaju novu dimenziju i akustičnu kontrolu svakom zidu (pa čak i plafonima). Termičke pločice su lagane i upijaju zvuk, plus, brzi sistem omogućava brzu instalaciju.

Prethodni tekstIpe Lapacho – drvena obloga vašeg eksterijera
Sledeći tekstKEMA epoksidni podovi i premazi