ACO- Wotan i Standard rešetke za zaštitu stabala

Zdrava vegetacija i moderan vizuelni nastup: oba aspekta mogu se postići korištenjem ACO sistema zaštite drveća. Rešetke za drveće i zaštitni kavezi zajedno osiguravaju očuvanje životnog prostora drveća čak i u gusto naseljenim urbanim centrima.

Pojedinačni elementi su spojeni posebnim sistemom za zaključavanje (ne mogu se ukrasti)
Foto: Aco wotan sistem

ACO WOTAN sistem koji se dokazao dugogodišnjom primenom, nudi fleksibilnost u obliku i veličini. ACO WOTAN ne zahteva podkonstrukciju jer bazu sistema čine masivne rešetke u segmentima, visine 6 cm, koje su proizvedene od nodularnog liva koga ne treba održavati.

Pojedinačni elementi su spojeni posebnim sistemom za zaključavanje (ne mogu se ukrasti), pa čine površinu otpornu na sva opterećenja.

Područja primene:

  • Uz saobraćajnice
  • U urbanim područjima
ACO WOTAN ne zahteva podkonstrukciju
ACO WOTAN ne zahteva podkonstrukciju

ACO STANDARD sistem rešetki za drveće sastoji se od okruglih ili kvadratnih rešetki dimenzija od 125 do 300 cm. Radijalni ili poprečni dizajn nudi dodatne mogućnosti za arhitekte. Sve varijante su otporne na prelazak vozila od 15 kN do 50 kN.
ACO rešetke za drveće mogu se kombinovati sa dodatnim zaštitnim rubom ili okvirom sa zaštitnim kavezom, proizvedenim od pocinkovanog čelika koji su dostupni u raznim bojama, visinama i dizajnu.

Područja primene:

  • Uz saobraćajnice
  • U urbanim područjima

www.aco.rs

ACO
građevinski elementi d.o.o.

III Industrijska zona bb, 22314 Krnješevci, Stara Pazova
T. +381 22 811 580
F. +381 22 811 590
E-mail: aco@aco.rs
Web: www.aco.rs

Prethodni tekstNESTA d.o.o. – ZIDNE OBLOGE od punog drveta
Sledeći tekstVINIL podne obloge – DE VALK d.o.o.
ACO grupa je jedna od vodećih svetskih kompanija u oblasti odvodnjavanja i prečišćavanja površinskih voda i voda unutar objekata. Osnovana je kao porodična kompanija 1946 godine u Rendsburgu u Nemačkoj, kao nastavak tradicije livenja gvožđa koju je ustanovila porodica Ahlmann u IX veku. Danas ACO grupa broji više od 3800 zaposlenih u 40 zemalja sveta i 29 proizvodnih centara. Autentičnost, osećaj pripadanja porodici i posvećenost ostvarenju najviših ciljeva su stubovi ACO korporativne kulture. Upravo ove vrednosti povezuju ACO zaposlene, prevazilazeći kulturne i nacionalne razlike i doprinose njihovom ličnom i profesionalnom razvoju.