ACO Vario otirači®

ACO Vario otirači® za spoljnu i unutrašnju upotrebu učiniće ulaz u vaš poslovni ili stambeni prostor vizuelno lepšim i funkcionalnijim i doprineti čistoći celog objekta. Za potpun efekat preporučujemo kombinaciju spoljašnjih i unutrašnjih otirača.

ACO Vario Outdoor otirači®
ACO Vario Outdoor otirači®

ACO Vario Outdoor otirači® za spoljašnju ugradnju sastoje se iz donjeg dela i uloška. Donji deo (kadica) može biti od polimer betona ili od plastike sa integrisanim odvodom DN100. Kadica od polimer betona otporna je na mraz, so i hemikalije. U pogledu materijalizacije uložak može biti od gume, pocinkovanog čelika ili ripsa. ACO Vario Indoor otirači® namenjeni su za ugradnju unutar objekta. Imaju aluminijumski okvir i uložak od ripsa dostupan u dve boje (andtracit i siva).

ACO Vario Indoor otirači®
ACO Vario Indoor otirači®

www.aco.rs

ACO
građevinski elementi d.o.o.

III Industrijska zona bb, 22314 Krnješevci, Stara Pazova
T. +381 22 811 580
F. +381 22 811 590
E-mail: aco@aco.rs
Web: www.aco.rs

Prethodni tekstREČ UREDNIKA – Tim “zaražen” entuzijazmom
Sledeći tekstANKETA: Parket – da li ste znali?
ACO grupa je jedna od vodećih svetskih kompanija u oblasti odvodnjavanja i prečišćavanja površinskih voda i voda unutar objekata. Osnovana je kao porodična kompanija 1946 godine u Rendsburgu u Nemačkoj, kao nastavak tradicije livenja gvožđa koju je ustanovila porodica Ahlmann u IX veku. Danas ACO grupa broji više od 3800 zaposlenih u 40 zemalja sveta i 29 proizvodnih centara. Autentičnost, osećaj pripadanja porodici i posvećenost ostvarenju najviših ciljeva su stubovi ACO korporativne kulture. Upravo ove vrednosti povezuju ACO zaposlene, prevazilazeći kulturne i nacionalne razlike i doprinose njihovom ličnom i profesionalnom razvoju.