Kvalitetni sistemi ugradnje podnih obloga

Aurelia je specijalizovano preduzeće za prodaju i ugradnju podnih obloga najpoznatijih svetskih proizvođača. Firma je osnovana 2004. godine i od tada smo ugradili preko 500.000 m² podnih obloga širom Srbije i Crne Gore.

Bolnice, hoteli, bioskopi, teretane, sportske sale, pozorišta, restorani, muzičke škole, IT centri, sale za magnetnu rezonancu, stomatološke ordinacije, stambeni objekti dobili su kvalitetno ugrađene podne obloge, jer su svi naši podopolagači sertifikovani za ugradnju istih.

Od samog osnivanja želeli smo da stvorimo stručan i motivisan tim, koji može obezbediti kvalitet u segmentu građevine, kao što je ugradnja podnih obloga. U skladu s tim redovno prisustvujemo stručnim prezentacijama koje doprinose bržem, boljem i inovativnijem pristupu, kvalitetnijem sistemu ugradnje podnih obloga, a sva ta nova saznanja prenosimo do krajnjih korisnika naših usluga.

TTK 170 ECO
TTK 170 ECO

Kupcima nudimo kompletnu savetodavnu podršku, od odabira podnih obloga, bilo da je u pitanju stambeni ili poslovni prostor, distribuciju podnih obloga, kao i pratećih materijala potrebnih za njihovu ugradnju (prajmeri, mase za izravnavanje, lepkovi itd.), ugradnju te servis nakon ugradnje (čišćenje i zamena oštećenih ili dotrajalih delova).

Nudimo uslugu isušivanja vlage iz prostora kod izgradnje novih objekata, renoviranja starih, a sve u cilju što bržeg privođenja objekata njihovoj nameni. Dugogodišnja tradicija, poverenje kupaca, predan i savestan tim koji je uvek spreman da pruži najbolje u datom trenutku, najbolji su dokaz da smo pouzdan partner za Vas.

AURELIA LOGOTIP

AURELIA d.o.o.
Izložbeni salon: Mičurinova 68b,
21000 Novi Sad
M. +381 64 306 7476
nebojsa.aurelia@gmail.com
www.aurelia-podovi.rs