EKO-SISTEM: Hodajmo zdravijom okolinom – reciklirajmo zajedno!

Da li ste znali da u Srbiji godišnje nastaje oko 24 000 tona otpadnih guma koje narušavaju našu životnu sredinu a da je malo onih koji od otpada umeju da naprave bezbedan, kvalitetan i održiv proizvod? EKO-SISTEM je registrovan 2015. godine kao poslovni ogranak preduzeća PLAVA FRAJLA DOO koje postoji već 20 godina. Razvoj našeg preduzeća usmerili smo ka inovacijama i upotrebi novih tehnologija a sve u svrhu zaštite i očuvanja životne sredine.

Eko-sistem, mašine za proizvodnju
Eko-sistem, proizvodnja

EKO-SISTEM je jedina fabrika u Srbiji koja poseduje mašine za proizvodnju gotovih proizvoda od reciklirane gume proizvedene od strane svetskog giganta u ovom polju, italijanske kompanije SALVADORI. Sa ponosom možemo reći da smo fabrika sa najvećim proizvodnim kapacitetom proizvoda od reciklirane gume. Savremenost naše proizvodne tehnologije i naš mlad i stručan tim daje mogućnost da odgovorimo na sve specijalne zahteve naručioca. Kvalitet naših proizvoda sertifikovan je evropskim standardima EN 1176-1:2008 i EN 1177: 2008, renomirane sertifikacione kuće TÜV Rheinland.

Eko-sistem, fabrika sa najvećim proizvodnim kapacitetom
Eko-sistem, proizvodi od reciklirane gume

PODOVI ZA DEČIJA IGRALIŠTA – BEZBEDNOST NA PRVOM MESTU

Svakodneno se susrećemo sa neuređenim i nebezbednim parkovima za decu – to može da bude prošlost!!!

Eko-sistem, dečije igralište
Eko-sistem, ploče od reciklirane gume

Ukoliko se odlučite da dečije igralište opremite podlogama od reciklirane gume budite uvereni da ova podloga neće samo pružiti bezbednost našim najmlađima već će celokupnom prostoru dati i mnogo lepši estetski izgled. Iskustvo nam ukazuje na to da su gumene ploče od reciklirane gume najbolje rešenje za dečija igrališta budući da štite naše mališane od ozbiljnih povreda, mekane su, izdržljive, napravljene od najbezbednijih materijala, a poseduju i antibakterijsko i protivpožarno svoјstvo.

podloge od reciklirane gume
Eko-sistem, podovi za dečija igrališta

PODOVI ZA TERETANЕ

Teretane i fitnes centri postaju izuzetno popularni. Kako bi osigurali komfor i bezbednost, iskustva iz inostranstva upućuju na pod koji se izrađuje od reciklirane gume. Naši podovi za teretane su vrhunskog dizajna i kvaliteta, superizdržljivi, elastični, protivklizni, vodopropusni, bezbedni i ekološki. Idealni su za sprečavanje od nastanka ozbiljnih povreda prilikom vežbanja a ujedno štite pod kako od oštećenja nastalih postavljanjem teških sprava tako i od oštećenja nastalih prilikom pada tegova. Napravljeni od najkvalitetnijeg gumenog granulata specijalne granulacije, ovi podovi ponašaju se i kao zvukoizolatori što je za sale za vežbanje veoma bitno. Jednostavno se održavaju usisivačem, pranjem, itd., a kako nema štetnih dodataka sigurne su za okolinu, potpuno neutralne i neškodljive za čoveka.

Teretane i fitnes centri postaju izuzetno popularni
Eko-sistem, teretani i fitnes centri

GRANULAT

Gumeni granulat nastaje u procesu mehaničkog usitnjavanja otpadnih putničkih i teretnih guma. U potpunosti je siguran za životnu sredinu. Farbani granulat u toku eksploatacije ne oslobađa štetne produkte po ljudsko zdravlje i životnu sredinu. Primenjuje se za različite svrhe, kako za sportske terene i staze tako i za baštenski enterijer. Jedna od najširih primena je upotreba kao podloga za veštačku travu. Na taj način produžava vek eksploatacije terena, postiže se veća udobnost i stabilnost tokom igre. Granulat omogućava veštačkoj travi da stoji uspravno i daje joj prirodan izgled. Kod upotrebe sa prirodnom travom pospešuje dovod kiseonika do korena i ima funkciju boljeg odvodnjavanja prilikom padavina.

Budite deo tima, pridružite nam se u očuvanju planete zemlje.

Farbani granulat
Eko-Sistem, gumeni granulat
Eko-sistem, gumene ploče za pod
Eko-sistem, gumene ploče

www.eko-sistem.rs

EKO-SISTEM
Račkog 93, Petrovaradin
Tel.: +381 21 675 9990
office@eko-sistem.rs
www.eko-sistem.rs