Spremni za dvodnevnu konferenciju „Sfera 2022: Fasadni sistemi i ventilirajuće obloge“

Sutra, 29. marta 2022, počinje dvodnevna XI konferencija „Sfera 2022: Fasadni sistemi i ventilirajuće obloge“ u Sarajevu, Hotel Hills, koja će okupiti privrednike i preduzetnike iz celog regiona.

Organizator je Sfera d.o.o. Mostar, u saradnji sa Građevinskim fakultetom „Univerziteta Džemal Bijedić“ iz Mostara, Arhitektonskim fakultetom Sveučilišta iz Zagreba i u partnerstvu sa Institutom za standardizaciju BiH.

Konferencija će okupiti regionalne predavače i stručnjake koji će govoriti o različitim tematskim jedinicama koje će se obrađivati. Predavače pogledajte na linku: https://2022fasade.sfera.ba/gostujuci-predavaci/

Teme konferencije i program pogledajte na linku: https://2022fasade.sfera.ba/program/

Ulaz na konferenciju je besplatan, a prijaviti se možete putem linka: https://2022fasade.sfera.ba/online-registracija/

Konferencija se sastoji od sajamskog i naučnog dela. U sajamskom delu, kompanije s područja cele regije predstavljaju svoje novitete i proizvode, dok se u naučnom delu predstavljaju aktuelni projekti, inovacije i novosti.

prethodna konferencija Sfera
Foto: konferencija Sfera

Na konferenciji će se predstaviti i Online izložba fasadnih sistema koju je kompanija Sfera d.o.o. organizovala 2021. godine, a čiji će projekti regionalnih arhitekata biti predstavljeni u naučnom delu konferencije.

Drugog dana događaja održaće se i panel diskusija o temi konferencije, a cilj konferencije je razmena znanja i iskustva, uspostavljanje međunarodne i domaće saradnje i spajanje struke i nauke.

Sponzori konferencije su: Terrasit Insulation, Baumit, Sika, Eps Laštro, Feal, Fundermax, Krug, Alumil.

Partneri: Metal tehnologija, Knauf Insulation, Ejot, Knauf, Iso Span, Xella, Austrotherm, TKK, Laminam. Izlagači i prijatelji: Lunos, Proventuss, Ceresit, Senigor, Sport net inženjering.

SFERA logo

Sfera d.o.o. Mostar
Čevrina 9a, Mostar 88000
+387 36 578 259
marketing@sfera.ba