Znate li šta da upotrebite na podu? Košuljicu ili izravnavajuću masu?

Samoizravnavajuće mase

Jednostavno i efikasno rešenje za neravne podove i ujednačavanje tankih slojeva pre konačnog oblaganja podova. Upotrebljava se za sve stambene objekte, kuhinje i kupatila. Lake za rukovanje. Pogodne i za osnove sa podnim grejanjem.

Samoizravnavajuće mase
Samoizravnavajuće mase

Nanesite samouzravnavajuću masu isključivo vezanom metodom, sa penetrirajućim prajmerom koji će delovati kao most između podloge i izravnavajuće mase. Izravnavajuće mase Baumit Nivello 10 i 30 i izravnavajuća masa od gipsa Baumit Nivello Quattro.

Anhidritne košuljice

Nanesite anhidritnu gipsanu košuljicu Baumit Alpha kao kontaktnu, posebnu ili plutajuću košuljicu. Zahvaljujući izvanrednoj provodljivosti toplote, idealne su za podno grejanje. Efekat samoizravnavanja obezbeđuje savršeno ravnu površinu. Olakšava rad i štedi vreme. Pogodna za brzo izvođenje velikih podnih površina.

Zapremina materijala se tek neznatno menja tokom stvrdnjavanja. Pogodan za sve stambene objekte, kuhinje i kupatila. Debljine od 25mm.

Baumit Cementne košuljice
Baumit Cementne košuljice

Cementne košuljice

Konvencionalne cementne košuljice pogodne su za sve prostore, čak i garaže i radionice u kojima se radi sa vodom. Posebno pogodne za osnove gde se traži sposobnost akumulacije toplote. Cementne košuljice pogodne su i za podno grejanje. Rad sa konvencionalnim košuljicama je nešto zahtevniji i zahteva određenu veštinu. Kod velikih podnih površina nije uvek moguće postići potrebnu ravan pa se javlja potreba za dodatnim slojem samoizravnavajuće glet mase. Debljine od 35mm pa naviše.

www.baumit.com
BAUMIT Serbia d.o.o.
Smederevski put 25k
11130 Beograd, Srbija
T: +381 11 347 50 79
F: +381 11 347 47 95
office@baumit.rs
www.baumit.rs