ZA NAŠ TIM! – Kompanija Zorka Keramika NAVIJA i NAGRAĐUJE!

07. avgusta 2015. godine, Kina je izabrana za domaćina 18. Svetskog prvenstva u košarci za muškarce pošto je pobedila Filipine sa 14 glasova na prema 7. Svetsko prvenstvo u košarci po prvi put u istoriji okupiće 32 ekipe (reprezentacije), dosada je na takmičenju učestvovalo 24 ekipe. Zanimljivo je što će ovo prvenstvo za muškarce 2019 biće prvo od 1967. godine, koje se ne održava u istoj godini kada se održava Svetsko prvenstvo u fudbalu zbog toga što je SP u košarci odloženo sa 2018. na 2019. godinu.

I dok svi sa nestrpljenjem čekamo subotu da navijamo za svoj tim i gledamo najbolje među jednakima, kompanija Zorka Keramika zajedno sa građanima pojedinih gradova ne samo da navija i pravi atmosferu, već i nagrađuje.

Za NAŠ TIM, akcija kompanije Zorka Keramika

O čemu je reč?

Zorka Keramika – ZA NAŠ TIM je promotivna akcija u kojoj se upravo pruža podrška reprezentaciji Srbije u košarci sa temom svetskog prvenstva.

Nagrade su:

1. Košarkaška lopta, dres reprezentacije i vaucer, odnosno popust od 30% za kupovinu keramickih pločica Zorka Keramika

2. dres reprezentacije i vaučer, odnosno popust od 20% za kupovinu keramičkih pločica Zorka Keramika

3. dres reprezentacije i vaučer, odnosno popust od 10% za kupovinu keramičkih pločica Zorka Keramika

Tim kompanije Zorka Keramika sa nagrađenima

Kako do nagrade?

Nije teško. Sve što treba da uradite za nagrade je da šutirate na koš. Imate mogućnost da se borite šutiranjem sa po 3 šuta sa slobodnog bacanja i sa pozicije za 3 poena za vreme od 20 sekundi, a učestvuju stariji od 15g, u terminima: Polufinale u 12h i polufinale i finale u 14h, kao i polufinale u 16h i polufinale i finale u 18 časova. Do sada kompanija Zorka Keramika ima sjajne navijačke utiske iz Valjeva i Subotice, gde su građani ovih gradova izrazili veliko interesovanje za ovakvu akciju, a 31.8., baš na dan početka Svetskog prvenstva sjajan tim Zorka Keramike navijaće i nagrađivati i u Beogradu, ispred TC „Ušće“.

Budite tamo! i navijajte. ZA NAŠ TIM!

www.zorka-keramika.rs
ZORKA-KERAMIKA d.o.o.
Bul. Mihaila Pupina 10v/1/114, 11000 Beograd
Fabrika keramičkih pločica u Šapcu – Hajduk Veljkova 1, 15000 Šabac, Republika Srbija
T. +381 15 361 000
E. keramika@zorka-keramika.rs
W. www.zorka-keramika.rs