Kada koristiti cementne košuljice?

Cementna košuljica

  • Dokazan kvalitet
  • Pogodne za garaže i vlažne prostorije
  • Izravnavanje površine

Kada koristiti cementne košuljice

Cementne košuljice pogodne su za sve vrste završnih obrada podova, kao i za prostorije poput garaža i radionica u kojima je prisutna vlaga. Isporučuju se u vrećama za manje objekte, a u silosima uz punu uslugu i mehanizaciju za veće objekte.

Cementna košuljica Baumit

Cementne košuljice klase CT-C20-F5 su pogodne za sve stambene objekte, garaže i radionice u kojima je prisutna vlaga. Pogodne su za sve vrste završnih obrada podova, kao i za podno grejanje posebno kad je potrebno da košuljica akumulira toplotu. Košuljicu je moguće nanositi vezano (35–45mm), odvojeno (35–70mm) ili ‚‚plivajućom‚‚ metodom (45–70mm), ili kod podnog grejanja (min. 45 mm + prečnik cevi za grejanje).

Košuljica Baumit Screed MG

Cemente košuljice klase CT-C20-F4 koja se nanosi radi izravnavanja površine. Pogodne za sve stambene objekte, garaže i radionice u kojima je prisutna vlaga. Pogodne za sve vrste završnih obrada podova, kao i za podno grejanje posebno kad je potrebno da košuljica akumulira toplotu.

Cementne košuljice Baumit
Cementne košuljice Baumit

Košuljicu je moguće nanositi vezano (35–45mm), odvojeno (35–70mm) ili „plivajućom“ metodom (45–70mm), ili kod podnog grejanja (min. 45 mm + prečnik cevi za grejanje).

Ukoliko u planu za podove imate keramiku, u Baumitovoj ponudi nalaze se i Baumacol fleksibilni i standardni lepkovi za keramiku kao i fug mase i silikoni, te uz njih dobijate potpuno sistemsko rešenje!

www.baumit.com
BAUMIT Serbia d.o.o.
Smederevski put 25k
11130 Beograd, Srbija
T: +381 11 347 50 79
F: +381 11 347 47 95
office@baumit.rs
www.baumit.rs