Samoizravnavajuće mase od Baumita

  • Mase od gipsa i cementa
  • Savršeno ravne površine
  • Koriste se i za podloge sa podnim grejanjem

Samoizravnavajuće mase za izravnavanje podova. Jednostavne su za korišćenje, a nakon vezivanja formiraju idealnu osnovu za postavljanje pločica ili drugih podnih obloga. Koriste se ne samo pri renoviranjima, za izravnavanje starih podova ili ujednačavanje različitih nivoa površina, već i kod novogradnje za nove košuljice kada podne obloge npr. pločice velikih dimenzija ili linoleum, zahtevaju krajnje ravnu površinu.

Gipsane izravnavajuće mase Baumit Nivello Quattro

Samoizravnavajuće mase klase CA-C20-F6 anhidritne osnove, za izravnavanje podloga od gipsa i cementa. Debljine 1–20mm, pogodna za sve vrste obloga. Pogodne su i za podno grejanje. Mogu se koristiti za stambene objekte, u kuhinjama i kupatilima. Lake za upotrebu, nema rizika od pukotina koje rezultiraju od stezanja.

Baumit Nivello Quattro
Baumit Nivello Quattro

Baumit Nivello Quattro

Samoizravnavajuća, praškasta, gipsano vezana tečna masa, za izravnavanje za unutrašnju primenu, za izravnavanje i izjedačavanje kalcijum – sulfatnih, cementnih, cipsanih, magnezijskih, i brzih estriha, kao i za podloge od pločica, za rekonstrukciju i novogradnju u debljini sloja od 1 – 20 mm pre polaganja podnih obloga svih vrsta. Bez dodataka pogodna i za podno grejanje.

 

 

Baumit Samoizravnavajuće mase na cementnoj bazi Nivello 10 Nivello 30
Baumit Samoizravnavajuće mase na cementnoj bazi Nivello 10 Nivello 30

Samoizravnavajuće mase na cementnoj bazi

Baumit Nivello 10 je samoizravnavajuća masa od cementa klase CT-C30-F7 za ravnanje cementnih košuljica. Pogodna za stambene objekte, kuhinje i kupatila. Za debljine 3–10mm. Baumit Nivello 30 je samoizravnavajuća masa od cementa klase CT-C25-F5 za ravnanje cementnih košuljica. Pogodne i za osnove sa podnim grejanjem. Pogodna za stambene objekte, kuhinje i kupatila. Za veće debljine od 2–30mm.

Priprema podloge

Odvojite masu za izravnavanje od okolnih zidova i vertikalnih konstrukcija upotrebom ekspanzionih traka Baumit PE, minimalne debljine od 5mm. Osnovu je prethodno potrebno tretirati penetrirajućom bojom. Na upijajućim podlogama koristiti lepak Baumit Grund. Na slaboupijajućim podlogama ili podlogama sa slojevima asfalta koristiti prajmer Baumit SuperGrund.

www.baumit.com
BAUMIT Serbia d.o.o.
Smederevski put 25k
11130 Beograd, Srbija
T: +381 11 347 50 79
F: +381 11 347 47 95
office@baumit.rs
www.baumit.rs

Prethodni tekstPravi porodični bazen
Sledeći tekstBazen prema vlastitoj i originalnoj kreaciji
Marka Baumit je danas prisutna u svesti građevinara i razvila se u jednu od najpoznatijih marki građevinskog materijala. Jasni ciljevi u poslovanju doveli su Baumit od pionira u građevinarstvu do broja 1 u Austriji i visoko pozicionirane marke u svakoj zemlji gde posluje. U Srbiji Baumit posluje od 2002. godine sa sedištem u Beogradu.