Zaštita životne sredine kao imperativ

Razvijanjem tehnologije, procesa proizvodnje, sirovina i dizajna, keramičke pločice su u proteklih nekoliko godina izašle iz okvira osnovne upotrebe popločavanja kupatila i kuhinja. One danas predstavljaju imperativ u dekoraciji prostora zahvaljujući pre svega kvalitetu, ekonomičnosti ali i dizajnu koji se može meriti sa malim umetničkim delima. Kada se tome doda sve aktuelnija tema zaštite životne sredine, nije čudo da su vodeće mesto zauzele upravo pločice sa imitacijom prirodnih materijala, sa posebnim akcentom na drvo.

Savršene imitacije drveta na podnim pločicama Keramike kanjiža

Keramika Kanjiža, kao lider na domaćem tržištu keramike, prepo- znala je ovaj trend na vreme, i u protekle dve godine razvila tri serije podnih pločica – Ambiente, Domus i Feeling. Savršene imitacije različitih tipova drveta odmah su osvojile tržište, pa je tako na prvom mestu prelepi Domus, koji svojom realnošću ostavlja kupce bez daha.

Serija Domus – dizajn i trend za moderno opremljene domove

Serija Domus je najprodavanija podna pločica Keramike Kanjiža. Osim fenomenalnog dizajna i realne teksture, ova serija se može pohvaliti i eko znakom „Prijatelj životne sredine“. Zbog jedinstvenog izgleda i više varijanti lica u svakoj boji, savršena je za sve trendsetere i one koji vole urban i moderan dizajn enterijera – bilo da se odluče za boho, vintage, rustični ili raskošni stil. U okviru ove serije postoje četiri vrste pločica – Antika, Noce, Ouk i Rustica i dimenzije u 40x40cm.

Serija Ambiente – elegancija, lepota i toplina

Seriju Ambiente odlikuje elegancija, a pažljivo izabrani tonovi daju prostoru u koji se postavljaju nežnu toplinu. Ambiente ima tri boje – Noce, Beige i Bianco. Zbog jednostavnosti dezena i dizajna, idelana je za opremanje velikih i malih prostorija, u minimalističkom stilu. Dimenzije ove serije su 25x50cm.

Serija Feeling – jednostavno i nežno

Feeling je najmlađa imitacija drveta koju je Keramika Kanjiža izbacila na tržište, ali ništa manje uspešna. Zbog palete boja u kojima je napravljena, odlično se uklapa u dnevne i spavaće sobe, i savršen je izbor za večitu klasiku u opremnaju prostorija – bež, krem i kapućino tonovi. Serija Feeling ima tri boje – Beige, Noce i Oliva, a dimenzije ovih pločica su 25x50cm.

Važno je znati – Sve podne pločice Keramike Kanjiža ispunjavaju niz visokih standarda kvaliteta, među kojima su minimalno upijanje vode, mrazootpornost, i visok stepen protivkliznosti. Uz to, na keramičkim pločicama se ne razvijaju alergeni i baketrije, mogu se tretirati jačim sredstvima za čišćenje nego prirodni materijali i finansijski su isplativije za postavljanje, zbog čega su savršena podna obloga za sve prostorije. Upoznajte se sa svim novitetima i posetite naš sajt www.keramikakanjiza.com ili nas pratite na društvenim mrežama Facebook i Instagram – Keramika Kanjiža.

Podne pločice Keramike Kanjiža

 

www.keramikakanjiza.com

KERAMIKA KANJIŽA doo
www.keramikakanjiza.com
FB: Keramika Kanjiža
Email: kontakt@keramikakanjiza.com