Noviteti Keramike Kanjiža – U korak sa svetskim trendovima

 U proteklih 35 godina, Keramika Kanjiža je postavila visoke standarde na domaćem tržištu, i domaćim potrošačima ponudila svetski kvalitet. U poslednjih nekoliko godina, fokus je stavljen na modernizaciju i digitalizaciju proizvodnje i unapređenje dekora. Danas, sa 75% digitalizovanog procesa proizvodnje, kompanija je na nedavno završenom sajmu građevine, za predstojeću sezonu pokazala zašto je vodeći proizvođač keramičkih pločica u regionu.

Španija, Italija… Srbija!

Nakon što je, jedan od najvećih vodećih proizvođača keramičkih pločica, kompanija Keramika Kanjiža predstavila svoje novitete za predstojeću sezonu, više nema sumnje da idemo rame uz rame za svetskim proizvođačima, a svi argumenti za kupovinu uvoznih, stranih pločica više ne važe.

Keramika Kanjiža d.o.o. - serija pločica Marfil
Keramika Kanjiža d.o.o. – serija pločica Marfil

„Sada više nema realnog razloga da domaći potrošači kupuju uvozne pločice nižih klasa, samo zato što im je poreklo italijansko ili špansko. Ne postoji kontrola kvalliteta uvoznih pločica, pa i ako spadaju u drugu i treću klasu, prodavci ih ne deklarišu i ne prodaju tako, već se potencira na poreklu kao imperativu, čime su potrošači direktno obmanuti. Keramika Kanjiža kao lider odgovara vrhunskom ponudom – domaći proizvod, svetskog kvaliteta i dizajna.“ izjavio je gospodin Jovan Milivojević, direktor prodaje kompanije Keramika Kanjiža.

Keramika Kanjiža d.o.o. - serija pločica Domus Rustic
Keramika Kanjiža d.o.o. – serija pločica Domus Rustic

Šljokice, cvetovi, linije

I ako je domaće trište po malo tradicionalno kada je u pitanju odabir boja i dezena keramičkih pločica, ali i njihove namene, na štandu Keramike Kanjiža smo imali prilike da vidimo nešto potpuno novo. Pačvork u boji, prelepi cvetni dekori, jake boje, sečeni mozaik, šljokice i sjaj, imitacije prirodnih i građevinskih materijala, pločice za spavaće i dnevne sobe – ukratko ponuda puna svetskih trendova.

Keramika Kanjiža d.o.o. - serija pločica Fusion
Keramika Kanjiža d.o.o. – serija pločica Fusion

Komentar gotovo svih posetilaca sajma jeste da je Keramika Kanjiža predstavila neverovatno široku ponudu, za svačiji ukus i različite namene. Upoznali smo se sa nekoliko novih serija među kojima su Living, Orion, Marfil i Fusion, ali i sa brojnim novim dekorima za već postojeće serije. „Ideja je bila da potrošačima ponudimo potpuno nove trendove u keramičarskoj industriji, svetske trendove. Ovog puta smo razvijali dekore u korak sa njima, i pokazali da smo kompanija koja osim vrhunskog kvaliteta, prepoznaje potrebe ne samo domaćeg, već i svetskog tržišta i nudi vrhunski dizajn.“ izjavila je Nada Dimitrijević, dizajnerka kompanije Keramika Kanjiža.

Keramika Kanjiža d.o.o. - serija pločica Feeling
Keramika Kanjiža d.o.o. – serija pločica Feeling

Kupatilo, spavaća soba, dvorište ili fasada

Keramičarska industrija se veoma brzo razvila tokom proteklih godina, pa tako danas potrošačima nudi keramičke pločice za sve delove doma – kako za unutrašnju tako i za spoljašnju upotrebu. Sjajan utisak su ostavile serije Keramike Kanjiža, sa imitacijom drveta kao što su Domus, Ambiente i Living, ali i pločice za spoljnu upotrebu Congo, koje su idealne za moderne bašte i terase. Međutim, kompanija je pokazala superiornost u odnosu na konkurenciju novom ponudom fasadnih pločica koje odlikuje potpuno realan izgled građevinskih materijala, minimalna moć upijanja vode i mrazootpornost.

Keramika Kanjiža d.o.o. - serija pločica Muretto marmo
Keramika Kanjiža d.o.o. – serija pločica Muretto marmo

Zaključak je da su keramičke pločice preuzele vodeće mesto u dizajnu enterijera i eksterijera, a jedna od naših vodećih domaćih kompanija, Keramika Kanjiža, je pokazala da kreira trendove i potrošačima nudi širok izbor bez obzira na namenu i ukus.

 

www.keramikakanjiza.com

KERAMIKA KANJIŽA doo
Horgoški put BB, 24420 Kanjiža, Srbija
Tel: +381 (0) 24 874-211
E: kontakt@keramikakanjiza.com
W: www.keramikakanjiza.com
FB: Keramika Kanjiža