„CASA DELLA CERAMICA“-eminentni evropski proizvođači keramike na jednom mestu

U jednoj od najlepših ulica u Novom Sadu, u Radničkoj ulici, nalazi se i jedan od najlepših salona keramike i opreme za kupatila „CASA DELLA CERAMICA“.

U vreme kada su se izvodili radovi na vraćanju stare već zaboravljene kaldrme u Radničkoj ulici i kada su sređivali prelepi drvoredi, ujedno se sređivao i spremao za otvaranje naš salon keramike.

Za veoma kratak period, od njegovog otvaranja 5-og Jula 2013. godine do danas, zahvaljujući saradnji sa arhitektama i dizajnerima enterijera, kao i kupcima koji su kod nas videli nešto što do sada nije viđeno u Novom Sadu, a vezano je za keramičke pločice i opremu za kupatila, opremili smo našim asortimanom veći broj privatnih objekata, kuća, lokala…

Kupci su nam ukazali poverenje, izborom našeg salona kao rešenje za opremanje svojih životnih prostora, a mi smo im uzvratili kvalitetnim proizvodima, najboljim cenama, brzim rokovima isporuke…

Odličan izbor Španskog kvaliteta i dizajna FANAL
Foto: Casa Della Ceramica

Ono što krasi naš salon su svetski proizvođači keramike čiji smo direktni i jedini uvoznici za Novi Sad i Vojvodinu. Tako kod nas možete pogledati prelep izbor italijanskog proizvođača keramike PIEMME. Takođe nemački kvalitet i italijanski dizajn pločica spojen je u proizvođača PORCELAINGRES. Isto tako odličan izbor španskog kvaliteta i dizajna predstavljamo fabrikama FANAL, ARANDA, CODICER 95, kao i fabrikom najboljeg španskog staklenog mozaika ONIX.

GLOBO keramika
Foto: Casa Della Ceramica

Direktni smo uvoznici sanitarne opreme CERAMICA GLOBO, jedini u Novom Sadu i Vojvodini.
Sve ovo i još puno toga možete pogledati u salonu „CASA DELLA CERAMICA“ u Radničkoj ulici broj 26.

DOĐITE I UVERITE SE!

www.casadellaceramica.rs