Kupatilo puno boja

Mnoga kupatila, posebno u novoizgrađenim stanovima, su potpuno bela. Ova neutralna nijansa je siguran izbor za masovnu izgradnju stanova. Da li je slučajno da je većina kada i toaleta iste ove boje? Ali ova potpuno bela kupatila rizikuju da postanu dosadna za vrlo kratko vreme…

To, međutim, ne mora da bude tako. Bilo da tražite kako da osvežite kupatilo uz mali budžet, ili želite da ga u potpunosti renovirate, postoji mnoštvo načina za dodavanje boje i pečata ličnog stila, u isto vreme.

WET je italijanska dizajn kompanija koju je osnovao holandski dizajner Jan Puylaert. Njihov revolucionaran dizajn polietilena u boji sa ugrađenim svetlom koje osvaja na prvi pogled, čini da kupanje ili pranje ruku bude poseban doživljaj. WET želi da stvori nešto više od tradicionalnog belog kupatila uvođenjem novih ideja, novih tehnologija i dizajna.

„WET je osnovan 1997., predstavljanjem QUATRE MAINS, prvogi dvostrukog lavaboa na svetu. Ovaj koncept je bio tako neverovatno jednostavan i očigledan da je bio zaboravljen u proteklim vekovima. Upravo je taj duh ono što mi u WET pokušavamo da ostvarimo u svakom dizajnu koji promovišemo, prateći različite misli, kako bi se došlo do različitih rešenja. „ – kaže Jan Puylaert

Kontinuirano istraživanje inovacija dovelo je do niza interesantnih proizvoda koji su zasnovani na veoma inovativnim i originalnim konceptima, pozicionira WET ispred drugih. Poslovanje ove kompanije se zasniva na stručnosti grupe dizajnera, visoko specijalizovanih u opremanju kupatila, koji žele da pomere kulturu kupatila ka novim granicama kroz proizvode sa emocijom pre nego sa estetikom.

Kupatila su savršena za divlje eksperimentisanje u dizajnu – mesta gde možete da isprobate stvari koje nikada ne biste pokušali u većem, više javnom prostoru. Za osvežavajuće jedinstveno kupatilo, ubacite detalje jarkih boja u šemu. WET proizvodi su savršen alat za to.

Samostojeći WET lavabo se može reciklirati 100%, lak je za čišćenje, netoksičan, LDPE (polietilen) neuništiv, childfriendly, otporan na vandalizam, ima dugotrajne boje, nesalomiv je, lagan (samo8 kg) i savršeno osvetljen.

  • FUSION postoji u ICE – beloj boji, crnoj BLACK i još 6 boja, APPLE / LILLA / FUCSIA / LEMON-fluoriscent / ORANGE-fluorscent / RED. Sve verzije izuzev BLACK mogu biti opremljene LED osvetljenjem.
  • FUSION II dolazi u dve opcije boje stuba GREY CEMENT i DARK GREY. Boje za lavabo su NEUTRAL, RED, LILLA, FUCSIA, APPLE GREEN, YELLOW, ORANGE, fluorescent ORANGE, fluorescent LEMON i GREY CEMENT, koja nije pogodna za osvetljenje.

Ovaj lavabo je proizvod za urbane žene i muškarce koji vole funky lavaboe, vole da menjaju svoj nameštaj i žele da žive na održiv način. Pored kada i lavaboa, WET nudi spektakularni aksesoar kao što su tuševi u jarkim bojama. Miksujte i kombinujte ove kul elemente za eklektičan izgled, ili izaberite odgovarajuće stilova za čist i savremeni izgled. Ova savremena italijanska kada je napravljena od polietilena i osvetljena unutrašnjim multicolor LED svetlom. Takođe, na raspolaganju je odgovarajući WET LTB zidni lavabo koji isto može biti osvetljen iznutra.

Pored kada i lavaboa, WET nudi spektakularni aksesoar kao što su tuševi u jarkim bojama. Miksujte i kombinujte ove kul elemente za eklektičan izgled, ili izaberite odgovarajuće stilova za čist i savremeni izgled. Ovi lavaboi koji se mogu reciklirati su takođe dostupni sa osvetljenim bazama, sa dimerima za svetlo koje je meko, jako, ili negde između. Opcije za dekor su beskrajne sa ovim modernim, održivim i prelepim elementima za kupatila.

Autor teksta: MiniStudio