Casa della Ceramica – Poznavanje materijala, dizajn i kvalitet

CASA DELLA CERAMICA JE NOVOOTVORENI SALON ITALIJANSKE I ŠPANSKE KERAMIKE I OPREME ZA KUPATILA. SALON KERAMIKE SE NALAZI U NOVOM SADU, U ULICI TRG NEZNANOG JUNAKA 2. NAS CILJ JE DA VAM PREDSTAVIMO I VRHUNSKE MATERIJALE ITALIJANSKIH, ŠPANSKIH I NEMAČKIH PROIZVOĐAČA ZA OPREMANJE ENTERIJERA I EKSTERIJERA, I DA KAO UVOZNICI NJIHOVIH PROIZVODA UČINIMO VAŠE DOMOVE LEPŠIM I UGODNIJIM ZA STANOVANJE.

U salonu možete pogledati keramiku italijanskog proizvođača PIEMME, čija je proizvodnja keramike inspirisana završnom obradom kamena, mermera,drveta. Pločice su namenjene svim životnim prostorima klasičnog stila, modernog stila, 3D keramikom, različitim završnim obradama, ručno pravljenim dekorima…

Casa della Ceramica - salon keramike i opreme, Novi Sad
Casa della Ceramica – salon keramike i opreme, Novi Sad

Fabrika PORCELAINGRES je fabrika koja je ujedinila italijanski dizajn i nemačku proizvodnju u jedno i napravila veliki broj granitne keramike za bilo koji prostor.
Ono što španski dizajn keramike i kvalitet karakteriše, predstavljeno je proizvođačima keramike FANAL, CODICER i FABRESA.

Stakleni mozaik španskog proizvođača ONIX je nešto zbog čega ćete se zapitati koliko daleko Vaša mašta može ići.

Vaš dodir sa vodom biće mnogo prijatniji ukoliko koristite baterije GROHE, hidromasažni program JACUZZI, koji će isto tako pomeriti granice vaše udobnosti u kupatilu kao i tuš kabine nemackog proizvođača HUPPE.

Casa della Ceramica - salon keramike i opreme, Novi Sad
Casa della Ceramica – salon keramike i opreme, Novi Sad

U ponudi imamo i sanitarnu opremu svetskih poznatih proizvođača kao sto su CERAMICA GLOBO, VILLEROY & BOCH, LAUFEN, JIKA.

Dizajn i kvalitet u jednom. Sve to možete videti u novootvorenom salonu keramike CASA DELLA CERAMICA.

Casa della Ceramica - salon keramike i opreme, Novi Sad
Casa della Ceramica – salon keramike i opreme, Novi Sad

NAŠ TIM sastavljen je od iskusnih prodavaca i profesionalnog arhitekte, koji kao jedna celina, zajedno sa Vama pronalaze idejno rešenje za opremanje Vašeg životnog prostora. Sve savete, stručnu pomoć u odabiru materijala dobiće podjednako svaki posetilac našeg salona keramike i sanitarija. Kao zastupnici svetskih poznatih brendova keramike i opreme za kupatila, tu smo da prenesemo svo naše iskustvo, poznavanje materijala, dizajn i kvalitet proizvoda na Vaš životni prostor, i da svi na kraju budemo srećni i zadovoljni. Ono što nas najbolje predstavlja je kvalitetno i ljubazno osoblje u salonu, a o nama najbolje govore priče zadovoljnih kupaca. Sve što možete da vidite na našem sajtu i sajtovima fabrika koje zastupamo, dostupno je i većem delu izloženo u našem salonu, tako da Vam predlažemo da nas posetite i sve što je gore već napisano, zaista i doživite…

www.casadellaceramica.rs