Beover i Loba održali seminar u Beogradu

Na seminaru koji su zajedno organizovale kompanija Beover d.o.o. iz Beograda i kompanija Loba iz Ditzingena, 26. oktobra 2019. godine, u hotelu “Zira”, predstavljeni su proizvodi za površinsku obradu parketa. U okviru seminara ukratko je teorijski predstavljen značaj ovih proizvoda, a zatim, putem niza praktičnih primera, predstavljen je način primene proizvoda kompanije Loba. Proizvodi su nanošeni direktno na drvene panele, specijalno pripremljene za ovu prezentaciju, kako bi se na parketu dobio maksimalan rezultat i video pravi efekat.

Prisutne je dočekao rečima dobrodošlice Božidar Spalević, osnivač Beover d.o.o. koji se uspešno bavi uvozom, prodajom i distribucijom boja, lakova i lepila za drvnu industriju. Prema njegovim rečima, pripreme za seminar, na kojem se predstavila kompanija Loba, trajale su tri meseca, kako bi sve proteklo na najvećem nivou, u skladu sa standardima ove kompanije. Trideset godina negujemo poverenje kupaca na tržištu u ovoj oblasti, pa je razumljivo da smo sa renomiranim proizvođačem kakva je Loba, želeli da postignemo maksimum, kako tokom predstavljanja, tako i u budućnosti u prodaji i primeni njihovih proizvoda.

Ponosni smo zastupanjem i distribucijom proizvoda svetski priznate kompanije, iskazujući zadovoljstvo što i ovoga puta prezentujemo vrhunske proizvode koji su ekološki, jednostavni za primenu i daju impresivne rezultate.

U skladu sa tim važno je spomenuti da je Beover d.o.o. jedini ovlašćeni predstavnik Lobe na teritoriji Republike Srbije.

Na prezentaciji u hotelu “Zira” prisustvovali su stručnjaci iz oblasti građevinarstva: proizvođači parketa, podopolagači, arhitekte, inženjeri.

Za teorijski, kao i praktični deo seminara bili su zaduženi Hakan Schäl, direktor prodaje u kompaniji Loba za Evropu i Domagoj Zorić, menadžer prodaje i nabavke za područje Skandinavije i Adria regiona.

Osim njih, pomoć u tehničkom delu imali su od Heino Höth-a, glavnog tehničara za primenu materijala, koji je proizvode nanosio na panele i pokazivao karakteristike proizvoda na konkretnim primerima.

Beover i Loba seminar u Beogradu u hotelu Zira
Beover i Loba seminar u Beogradu u hotelu Zira

Poseban doprinos prezentaciji dali su Mikael Martinsson, direktor prodaje za područje Skandinavije i Chris Kruger, direktor sektora za industrijske materijale.

Predstavljanje kompanije Loba počelo je izlaganjem Hakana Schäl-a, direktora prodaje, koji je predstavio kompaniju Loba, naglasivši da je reč o porodičnoj firmi, osnovanoj 1922. godine, koja je u početku proizvodila boje za pod i sredstva za čišćenje kao i vosak za skije, sveće za domaćinstvo, a kasnije svoj rad koncentriše na lakove i sredstva za održavanje parketa i podova od plute. Svojim 2-komponentnim sistemom na vodenoj bazi Loba postavlja standard koji do tada nije postojao.

Sedište kompanije nalazi se u Ditzingenu, u neposrednoj blizini Štutgarta.

Filozofija kompanije Loba je: vrhunski proizvodi, vodeća pozicija i stručnost kao i sveobuhvatna podrška klijentima.

Prisutni su, u okviru teorijskog dela seminara, čuli nešto više o proizvodima: EasyFillPro masi za fugovanje, 2k InvisibleProtect A.T. dvokomponentnom “nevidljivom laku”, Whitener dodatku za sve LOBADUR vodene lakove kojim se postiže posvetljivanje drvenih površina, Amberizer dodatku za sve LOBADUR vodene lakove koji daje efekat uljanog laka (toplije boje drveta), PreTone bajcu na vodenoj bazi, 2K HS Intensive temeljnom laku na uljanoj bazi, 2K HS ImpactOil ulju za parkete i HardwaxOil EcoPlus prirodnom ulju sa voskom.

Naglašeno je kako su Loba proizvodi jednostavni za primenu i da je sa njima mogućnost greške svedena na minimum, a pored toga su ekološki i ispunjavaju najstrože standarde zaštite okoline.

U praktičnom delu seminara koji je bio dinamičan i zanimljiv, predstavljeno je rukovanje i primena proizvoda. Prisutni su imali prilike da uživo vide njihove efekte, ali i da se uvere u jednostavnost rada. Publika je imala priliku da sve prati i preko video-projektora, ali i da aktivno učestvuje, postavlja pitanja, pogleda, dodirne i uveri se u rezultate koji se postižu primenom ovih proizvoda na parketu.

U katalogu proizvoda kompanije Loba možete se informisati o svemu detaljnije.

Takođe, može se videti da su oni razvrstani u određene grupe prema nameni: grupa UV proizvoda za primenu na licu mesta, grupa koju čine vodeni lakovi, aditivi, zapunjivači i specijalni proizvodi, grupa ulja i voskova, grupa proizvoda za negu i održavanje i grupa sa alatima i priborom.

Nakon prigodnog koktela, seminar je završen podelom sertifikata i poklona učesnicima. Na taj način je upotreba Loba proizvoda započeta istog dana po završetku prezentacije. U želji za uspehom, preporučujemo vam da se upoznate sa Loba asortimanom, date priliku ovim vrhunskim proizvodima, olakšate sebi posao, a krajnjem kupcu obezbedite dugotrajan kvalitet životnog prostora, prijatno okruženje i osećaj zadovoljstva.

Beover logo

BEOVER doo BEOGRAD
Dragoslava Srejovića 1b, 11108 Beograd
T. +381 11 276 2226; +381 11 2764 050
Maloprodaja T. +381 11 275 3240
office@beover.co.rs
beoicla@eunet.rs
www.beover.co.rs

Prethodni tekstNovi toranj na aerodromu u Nišu
Sledeći tekstSava osiguranje – prijatelj savetovanja u organizaciji UBS