Unikatan pristup Vašim stopalima

Inspirisani legendarnim ludim naučnicima koji uvek dođu do najboljih i jedinstvenih rešenja za poboljšanje “status quo”, dizajneri su došli do velikih inovacija u pogledu fleksibilnosti i održivosti. Kao pioniri u modularnim tepisnim pločicama, arhitekte modularnost definišu kao metaforu viđenja sveta, i siguran put ka njegovom boljitku.

Prednost modularnog tepiha

Većina ljudi je upoznata sa standardnim tepisnim dezenima. To su tepisi koje najčešće vidite u većini prodavnica. Modularni tepisne pločice su samo druga verzija gore navedenih. Imaju dve prednosti: prva je da se predivo zatvara u vinil. Ovakvim povezivanjem skoro je nemoguće da se raspadne, što ih čini savršenim za kretanje po njemu i komercijalnu upotrebu. Druga prednost je u stvaranju pratećeg sistema koji je mnogo trajniji od jute.

Modularne tepisne pločice su manji komadi tepiha koji se mogu podesiti u beskrajnim konfiguracijama u zavisnosti od veličine prostora u kojem se žele postaviti.

Kao relativno nov izbor parketa, modularni tepih omogućava vlasnicima zgrada i drugima da lakše donesu odluku o tome kako da efikasno pokriju spratove, a da pri tom utroše minimalnu količinu resursa. Modularne tepisne pločice dovode do inovacije u procesu renoviranja parketa tokom perioda od nekoliko godina, i čuvaju poslovne i stambene objekte dajući im odličan izgled.

Ništa ne definiše bolje prostor ili izražava smisao za stil kao tepih na Vašem podu. Verujemo da je ono što ste stavili na pod polazna tačka vaše dizajn priče. Novi način razmišljanja o mekim i toplim tkaninama ispod Vaših stopala je modularni tepih bezkompromisno osmišljen i usvojen. Moderan, praktičan i ekonomičan – sigurno je ovaj tepih nešto što bi trebalo da imate u Vašem domu.