Uklapajući dekorativni podovi

Ruska kompanija koja se ne bavi samo dizajnom, već i proizvodi neverovatne intarzije parketa, osmislila je novi trend uklapajućih podova po kojima će vam biti žao da hodate! Pored toga što je od otpornog drveta i lak za održavanje, glavna korist od ovog parketa jeste njegova dekorativna sposobnost.

Podovi su dizajnirani u skladu sa vašim potrebama unutrašnjeg dizajna i ukusa. Postoji niz različitih opštih tipova koji su dostupni na tržištu, a jedna od popularnijih opcija je uklapajući – mozaik parket. Koristeći ne samo drvo, već i druge zanimljive materijale kao što su metal, šljokice, kamen, pločice i mermer, stvaraju se jedinstveni geometrijski i zakrivljeni dizajn.

Uklapajući drveni pod
Uklapajući drveni pod

Svrha podova

Ovi podovi su odličan način da date lični pečat i poseban luksuz vašem enterijeru. Poput prozorskog vitraža u vertikalnom smislu, ova ruska kompanija kombinuje zajedno komade drveta i druge materijale horizontalno kako bi stvorila raznorazne geometrijske oblike dizajna drvenih podova. Njihov način razmišljanje u potpunosti menja dizajn poda.

Mnoge kompanije dizajniraju svoju podnu oblogu i proizvode je na drugom mestu kako bi se izbegle muke oko dodatnog troška. Ruska kompanija je odlučila da napravi sopstvenu umetnost oblikovanja drvenih podova, da dizajnira i proizvodi elementena jednom mestu, kako bi osigurala najbolje iz oba sveta.

Najčešće se koriste daščice od hrasta, oraha, jasena, javora, bukve, trešnje, kruške, itd. u kombinaciji da drugim materijalima poput: metala, kamena, mermera i sl. što doprinosi raznim lepim varijacijama u dizajnerskom smislu.

Ne postoji ograničenje upotrebe ovog poda. Maksimalno su iskorišćene mogućnosti koje drvo pruža.

Prethodni tekstTIKKURILA – Saveti u primeni vodenih lakova za parket
Sledeći tekstTerasa kao za nas stvorena – RELAZZO kolekcija profila za najviše zahteve